Slik kommer du deg over dørstokkmila!

annonse – famme

Nå som vi er et stykke uti januar, kan jeg tippe at mange av dere som hadde “bli bedre trent i 2020” blant nyttårsforsettene kanskje har fått hverdagen slengt litt i ansiktet, og har gitt litt opp på treningen. Men ikke gi opp enda! Jeg skal gi dere noen gode tips til hvordan du skal komme deg over dørstokkmila!

TOPPHER  /  SHORTSHER

20% rabatt! – Denne koden gjelder alltid om du bruker “stinablogg-20” når du kommer til kassen hos famme.no. Klikker du på linken får du automatisk 20% rabatt 😃

 

 

Treningsbagen – Ta med deg treningsbagen på jobb / skole, også drar du rett på trening når du er ferdig med jobb / skole for dagen. Det er ekstremt mye vanskeligere å dra hjem, spise, også dra ut på trening igjen. Da frister den sofaen så ekstremt mye mer enn å dra seg ut igjen!

 

Venn – Avtal faste tider du skal trene sammen med en venn eller kjæresten. Da har dere en avtale, og det blir vanskeligere å bryte den. Gi hverandre streng beskjed om at hvis den ene prøver å avlyse, skal den andre pushe den andre på treningen. Hehe!

 

Notat – Skriv et notat på telefonen din med 10 grunner til hvorfor det er viktig for deg at du skal trene. Hver gang du føler for å droppe treningen; ta en titt på det notatet.

TOPPHER  /  SHORTSHER

20% rabatt! – Denne koden gjelder alltid om du bruker “stinablogg-20” når du kommer til kassen hos famme.no. Klikker du på linken får du automatisk 20% rabatt 😃

 

Morsomt – Det er viktig å finne en treningsmetode som du liker. Om du hater å jogge. Gjør noe annet! Du klarer kanskje å tvinge deg på noen få økter, men i lengden blir det vanskelig å gjøre noe du hater.

 

Faste tider – Sett opp faste avtaler i kalenderen der du skal trene. Dato og klokkeslett. Da har du en fast avtale med deg selv. Om noen spør om å ta en kaffe eller noe annet; så sier du at du er opptatt på de klokkeslettene. Husk: det er viktig å ta vare på seg selv og trening er en stor del av det. Å sette seg selv først er ikke egoistisk, det er livsviktig.

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg