Slik feiret vi Valentinesday!

annonse – lyko, nelly

I går feiret Per Fredrik og jeg Valentinesday på Farris bad, med en nydelig middag. Vi har faktisk feiret der på Valentinesday en gang før, og jeg ble litt overrasket over hvor sinnsykt mye folk det var der i år. Det er sikkert litt fordi det også er fredag, så da er det ekstra mange som ville feire!

KJOLEHER

 

Uansett. Vi koste oss med sinnsykt god mat. Altså, den forretten med kamskjell og karamellisert blomkålpure.. Herregud så digg det var! Må seriøst lære meg å lage det der, for omg det var godt! Hehe!

Siden vi kjørte bil i går, ble det stein / saks / papir om hvem som skulle kjøre og hvem som kunne drikke rødvin til maten. Skjønner virkelig ikke hvorfor Per Fredrik foreslo det, jeg vinner seriøst ALLTID i stein / saks / papir. Hahah! Verste er at jeg tenker ikke taktisk eller noe som helst, jeg bare går etter magefølelsen, og den tar tydeligvis aldri feil, haha!

KJOLEHER

 

Nå skal vi straks lage litt middag. Blir ikke like spennende middag i dag på meg, men kan ikke spise gourmet hver dag heller. Hehe! Håper dere fikk en fin feiring i går, og husk; det er bare én dag av 365 dager. Om den ikke ble perfekt er ikke det sååå nøye.

 


⚡️ PS: Nå er det 20% rabatt på ALT fra Maybelline, parfyme, Redken og “sex og lyst” på Lyko. ⚡️

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg