Slik feiret jeg jul med min familie!

I går feiret vi jul med familien min, og det ble så koselig! Jeg fikk tidenes julegave av Per Fredrik, og den skal jeg vise dere i morgen!

Fikk endelig også sett det nye huset til søsteren min Madeleine. De flyttet inn for bare noen dager siden, og de har fått det så fint! La ut masse av det på snapchat (stinablogg) om dere vil se.

Chloe hadde pyntet seg med julekjole, og var så søt! Når vi spiste middag fikk hun sin egen stol som hun satt pent og pyntelig på, hele tiden mens vi spiste.

Søsteren min Madeleine!

  

Mamma hadde kjøpt julegave til Chloe, og det tok ikke mange minuttene før hun fant den. Hun løp frem og tilbake hele tiden for å få lov av meg til å åpne den, men hun måtte vente til etter middagen. Hehe, lille bærta!

Mamma hadde lagd både kalkun, ribbe og medisterkaker. Herregud så mye deilig mat! Jeg elsker jo å spise kalkun på julaften, selv om det ikke er noe vanlig her i Norge. Spurte mormoren min om hvorfor vi gjør det, siden vi har gjort det siden jeg var liten.

Onkelen min er fra USA, så på julaften hadde han lyst på kalkun, og da mormoren min så at vi barna syntes at kalkun var mye bedre enn ribbe, ble det kalkun de neste årene på julaften. Så det er rett og slett amerikansk tradisjon som vi har det fra. Gøy å endelig få vite, hehe!

Mamma hadde også laget både riskrem og multekrem. Pappa hadde vært på fjellet i høst og plukket hele 10 liter (!!!!) med multer. Så da ble det dødsgod multekrem. Det er uten tvil noe av det jeg syns smaker best av desserter!

Alt i alt ble det en veldig koselig julefeiring, og vi var ikke hjemme før sent i går kveld. Jeg var så gira på å teste ut julegaven min, så vi sovnet ikke før 02:30 i natt. Haha!

Nå sitter jeg fortsatt i pysjen og koser meg med godteri, og ser på Mikkes Jul. Håper dere har en fin julemorgen og en gledelig jul!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg