Slik feiret jeg bursdagen min!

I dag har virkelig tiden flydd avgårde fra meg. Jeg hadde en lang to-do liste med jobbting som jeg har utsatt og utsatt, og som jeg endelig fikk gjort en god del av i dag. Plutselig var klokken nesten 23 før jeg fikk kommet meg inn her og sagt hei!

I går dro jeg rett fra God Morgen Norge og tur innom Drammen for å møte søsteren min, og hjem en liten tur før Per Fredrik og jeg dro på Engø Gård restaurant på Tjøme, for å feire bursdagen min. Vi pleier egentlig alltid å feire årsdag der, men på sist årsdag var jeg rett og slett for psykisk syk til å komme meg ut døra. Så derfor ville jeg heller dra dit og feire bursdagen min.

Denne restauranten er jo virkelig en opplevelse i seg selv. Fantastiske matretter, god service også er det så deilig at det ikke er masse folk som skravler så høyt at du ikke kan høre deg selv tenke engang. Helt nydelig!

Kvelden startet med en aperitif i peis-stuen, også gikk vi opp og fikk en 5 retters middag med vinpakke. Det var altså så mye godt mat at jeg kan ikke beskrive det engang!

Det ble nok vin i alle fall. Tror vi hadde sånn 14 glass med vin på bordet innen kvelden var over, haha! Ah, for en fantastisk dag jeg hadde i går fra start til slutt. Kjente at jeg var ganske sliten i dag, men det var virkelig verdt det!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg