Slik feiret jeg 17 mai!

Beklager for at det ikke har vært noen oppdateringer her siden 17 mai. Helt siden fredag har jeg holdt på å plante alle blomstene i hagen og på verandaen, så alt skulle være klart innen ferdigplenen skulle legges. Det har jo vært litt av et prosjekt!

Jeg hadde flere hundre planter som skulle flyttes fra verandaen til hagen, og nesten 700 planter inne som skulle plantes ut, så det har vært cirka 1000 planter som jeg har plantet ut og rundt. Hahah. Ikke noe småtteri akkurat!

Så ja, jeg har holdt på fra morgen til kveld hver eneste dag, og til og med på 17 mai holdt jeg på når jeg kom hjem. Så da har jeg ikke hatt hverken tid eller energi til bloggen dessverre. Men herregud så fint det har blitt i hagen! Skal ta noen bilder etterpå og gi dere noen smakebiter!

Men over til overskriften; nemlig min 17 mai feiring. I år feiret vi hjemme hos Marius og Emilie, det er et vennepar av oss som nettopp har flyttet til Sandefjord. De hadde fått det så fint i det nye huset sitt! Så vi var en liten vennegjeng som grillet og koste oss ute. Selv om det var litt kaldt på starten av dagen. Men etterhvert ble det varmt og godt heldigvis!

Vi tok det ganske med ro i år, og jeg som hadde hatt med meg masse alkohol endte opp med å bare drikke sånn tre breezers fra morgenen til sånn 16 tiden, haha. Så det ble ikke noe hardfylla crazy greier på meg. Syns det heller var koselig å bare skravle med jentene og grille, og bare kose oss! Glemte litt å ta masse bilder, og det er jo litt vanskelig å ta bilder av alle når man skal ha 1 meter mellomrom, hehe.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg