Slik ble årets julekort!

I går  tok vi bilder til årets julekort (se innlegg HER). Det ble så fint! Elsker å ta bilder til julekort hvert eneste år. Så fort julekortet var klart dro jeg rett til Japan Photo i Tønsberg og printet ut en hel haug med julekort.

De har sånne maskiner der man kan enkelt bruke, hvor man velger ut størrelse og hvilket julemotiv man vil ha. Var flere som lurte på hvordan jeg gjør det med julekortene, så der har dere svaret!

Kjøpte også med røde konvolutter, voks sett til forsegling og penner. Hadde også massevis av juleklistremerker liggende hjemme, så det passer perfekt sammen med dette!

Syns dette motivet var finest! Perfekt siden vi også sender en del julekort ut av landet, så skjønner alle hva det står på kortet, hehe!

I år var det mange julekort, så det tok litt tid å skrive på adresser og gjøre alle klare. Så da så jeg like så godt på en julefilm og koste meg med pepperkaker og julebrus samtidig. Flåklypa er så koselig og det bringer tilbake så mange minner fra barndommen!

Det er så koselig å sende ut julekort til alle kjente og kjære hvert år. Er så glad for at jeg startet denne tradisjonen for oss for så mange år siden. Dette er virkelig en tradisjon DU også burde prøve ut.

Enten om du velger et fint bilde du har tatt i løpet av året og sender det som julekort til dine kjære, eller om du kjører full photoshoot med hele familien ikledd ugly christmas sweaters eller matchende julepysjer! Det er så koselig, så prøv det ut!

Tar du bilde av hele familien bør du printe ut bildet i 20×30 cm og sette det i ramme, så du beholder det trygt år etter år, og kan lage en bildeserie i vinduskarmen med det! Det har vi gjort, og det er så gøy å se på!

2 kommentarer
  1. Hei Stina!

   Så hyggelig å lese at du ble fornøyd med julekortene. 🙂
   Ha en riktig god Jul og hjertelig velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

   Med vennlig hilsen
   Thya Ellingsen
   Butikksjef Japan Photo Tønsberg

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg