Skjønnhet fra innsiden!

annonse – Hairlust

For en måned siden fikk jeg en pakke i posten fra Hairlust, med masse spennende produkter. Nå har jeg virkelig fått testet produktene en god stund, og jeg gleder meg til å fortelle dere om de!

Først og fremst: Hairlust er et nordisk firma som selger masse spennende produkter for håret ditt, så det kan få riktig pleie og styrke fra innsiden.

Hair gummies – Det er jo ingen hemmelighet at det man spiser har alt å si for hvor fort håret vokser, hvor sterkt det blir og generelt kvaliteten på håret.

Biotin er jo superviktig for håret, og selv om man kan klare å få det i seg igjennom kosten dersom man spiser mer enn nok av matvarer som inneholder Biotin hver eneste dag, syns jeg det er veldig enkelt og greit å ta supplementer så jeg vet at jeg faktisk får i meg nok Biotin.

Siden Biotin er vannløselig så må man få i seg en stor nok dose hver eneste dag, og selv om jeg spiser sunt så orker jeg ikke å følge med på det hver dag. Da er det mye lettere å heller bare spise tre supergode hair gummies som er fulle av alle vitaminer håret ditt trenger for å vokse slik som det skal.

Veganske – Sukkerfrie – Glutenfrie – Laktosefrie 

 

Det er jo også flere av vitaminene i hair gummies’ene som hjelper for huden, så det er jo en super bonus!

Nå har jeg fått testet det ut i en måned, og det tar cirka 2-3 måneder før man ser forskjell. Så jeg gleder meg skikkelig til å se endringene det kommer til å ha for håret mitt!

Les mer om hvorfor hair gummies og kosttilskudd med biotin er bra for håret.

Pure bamboo pillowcase – I mange år har jeg fått høre om viktigheten av hvilket putetrekk man bruker, men jeg har aldri fått surret meg til å kjøpe et skikkelig ordentlig et. Nå har jeg endelig fått det, og herregud for en forskjell det gjør!

Vanlige bomullsputretrekk trekker til seg mye fukt så man våkner og er ofte litt tørr i huden, og de gir mye mer friksjon på håret #sovesveis. Men putetrekk som er laget av bambus er mye bedre for både huden og håret ditt, siden det skaper mye mindre friksjon som gjør at du ikke får like mye floker og krusete hår, og det trekker heller ikke ut fuktigheten av huden din slik som putetrekk laget av bomull.

 

Bamboo turban hair towel – Dette er så genialt siden det både sitter mye bedre enn vanlig håndkleturban, og det kan også tørke håret opptil 10x raskere enn et vanlig håndkle!

 Hårprodukter – Hairlust har massevis av hårprodukter; shampo, balsam, hårolje, vippeserum, skrubb for hodebunnen og hårmasker. Så her er det masse spennende å prøve ut! Jeg har prøvd ut detox scrub og hair growth and protection hårmasken i en måned nå, og er veldig fornøyd.

Skrubben er perfekt dersom du bruker mye hårprodukter eller sliter med fett hår. Da kan denne fungere som en nullstilling av hodebunnen og fjerne mye grums som ikke shampo fjerner.

Du kan lese mer om og kjøpe alle hårproduktene på HairLust.

Håper dere fikk noen gode hårtips og at dere fikk lyst til å prøve ut Hairlust! 💗

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg