Trene ute? 70% var enige om dette!

På mandag var jeg på sesongens første skitur. Til nå har det enten vært dårlig vær, eller fint vær kun når det er helg, og da nekter jeg å dra ut i løypa. Takler ikke å gå på ski når det er hundrevis av andre der. Både på grunn av smittevern og fordi jeg syns det ødelegger litt av gleden med å komme seg ut i skogen, hvis man må gå i kø i skiløypene, haha!

Men, jeg kom meg i alle fall ut en tur. Selv om det var iskaldt så ble det en fin tur. Var så rart å gå på ski igjen. I forrige sesong gikk jeg bare en gang i desember og det var jo i 2019, så det er lenge siden sist. I fjor var det jo nesten ikke noe snø.

Men dette kommer jeg nok til å gjøre flere ganger i løpet av sesongen. Selv om jeg tviler på at det blir min favoritt treningsmetode. Herregud så trøtt og sliten jeg var etterpå. Jeg kom hjem og måtte ta en to timer lang powernap. Altså??

Det er et eller annet med det å trene ute i kulda som gjør at jeg blir så sykt trøtt etterpå. La til og med ut en avstemning på instagram (stinablogg) der jeg spurte dere om dere også var sånn, og da var det cirka 70% som sa at de også ble mye mer trøtte av å trene ute enn inne, så det er godt det ikke bare er meg. Heldigvis har jeg tredemølle på treningsrommet mitt i huset, så der kan jeg trene uten å være kald, haha!

Så får vi se hvordan resten av sesongen blir. Forhåpentligvis får jeg kommet meg ut på noen flere skiturer, også får vi krysse fingrene på at det snart blir litt mildere ute. For -10 grader er for kaldt for meg, haha!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg