5 Fitness hacks

Ikke sammenligne deg med andre – Aldri sammenlign din egen vekt med andre mennesker. Vi alle bærer vekten på forskjellig måte, har forskjellig høyde, og noen kan ha mer eller mindre muskler enn andre. To mennesker kan være like høye og veie akkurat like mye, mens den ene kan være ekstremt overvektig mens den andre er full av muskler. Så om du hører venninner eller whatever nevne vekten sin, ikke heng deg opp i den.

Mens du venter – Gjør det til en vane at du tar squats når du venter på ting, for eksempel mens du pusser tennene, rører i grytene på ovnen, venter på bussen (hehe, om du ikke blir flau), fyller bensin osv. Da får du inn litt ekstra trening i dødtiden!

 

Ha et mål og en belønning – Skal du komme i god form er det smart å ha et klart mål og en belønning. Mål kan være; x antall økter i løpet av 50 dager, klare å løpe 5 km på x antall minutter, løfte x antall kilo i knebøy osv. Noter underveis så du ser at du nærmer deg målet. Ha gjerne en belønning når du når målet; kjøpe nye treningsklær, weekendtur rundt i Norge, en dag på spa, osv.

Les treningsbøker – Da jeg begynte å trene skikkelig i slutten av tenårene, leste jeg masse om trening i treningsbøker. Det gjør at man lærer mye mer om hvordan kroppen funker, man plukker opp råd og tips, og du får mye mer ut av treningen når du faktisk vet hva du holder på med.

 

Matplan – Ikke sikker på hva du skal spise? Google litt rundt, skriv ned 4-8 noen sunne oppskrifter (frokost, lunsj og middag) som du vet at du klarer å lage og som du liker, og heng de opp med en postit på kjøleskapsdøren. Pass på at du alltid har ingredienser i matskapet til å lage disse rettene. Så blir det mye lettere for deg neste gang du er sulten og ikke vet hva du skal spise.

 

Følg meg på sosiale medier:

Instagram@stinablogg
Instagram@stinablogghage
Snapchat@stinablogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg