5 Grunner til å trene!

Bedre matlyst
– Jeg merker fort på kostholdet at jeg skeier veldig utfor så fort jeg tar litt fri fra treningen. Mens når jeg er inne i gode treningsrutiner, mister jeg lysten på drittmat og godsaker. I tillegg får jeg større motivasjon til å spise sunnere, sånn at jeg får større utbytte av treningen.  

Muskler baby!
– Ikke bare er muskler veldig fint å se på! Men hvis du er flink med å løfte vekter på gymmet, blir du sterkere også! Og hvor gøy er det ikke å endelig klare og løfte ting selv, uten å måtte spørre andre om hjelp?

Lengre levetid, og bedre livskvalitet
–  Se på det sånn. Du kan velge mellom disse to. Nr 1: Du har null problem med å gå opp trapper, du har masse energi og er generelt glad, du har en kropp som er lett og som ikke kjennes ut som en byrde. Nr 2: Hver gang du går får du pusteproblemer, du er trøtt og hverdagen kjennes tung, bare det å gå på butikken kjennes tungt fordi du er helt tom for energi.

Jeg regner med at jeg ikke er den eneste som velger alternativ nr 1? Alternativ nr 1 får du igjennom å trene regelmessig og spise sunt!

Mer energi
– Selv om man der og da blir sliten av å trene, så får man mer energi i hverdagen. Man bygger opp kroppen, så den orker mer, og plutselig klarer man å holde seg våken igjennom en hel mattetime eller et zoom-møte, hehe!

 

Bedre psyke
– Denne delen er så utrolig viktig, og er uten tvil den største grunnen til at jeg trener. Trening er påvist å forebygge depresjoner. Ikke bare gjør det det, men etterhvert som du klarer mer innen treningen får man en fantastisk mestringsfølelse!

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg