Ser ut som en prinsesse!

annonse – hendrix

I går var jeg hos frisøren min Carina på Hendrix Hair Majorstua for å sette på nytt hair extensions. Det jeg har hadde på meg frem til i går har jeg hatt siden mai, så det har mildt sagt holde lenge. Kvaliteten på det er jo helt vill!

Uansett – i går fik jeg nye tape extensions som er hele 65 cm lange! De fleste syns 50 cm er mer enn langt nok. Jeg derimot; jeg liker å være litt ekstrem. Så da er 65 cm perfekt for meg!

Når håret endelig var på og hun hadde krøllet det, og jeg fikk se det ferdige resultatet ble jeg helt satt ut. Det var tidenes prinsessehår! Herregud så fint!

Hver gang jeg går forbi speilet må jeg titte på håret – for det er så fint! Altså, jeg dør av hvor fint det er 😍😍

Knipset også et bilde av hvordan håret mitt så ut rett etter at hun hadde tatt ut tape extensionet. Det har blitt så langt! Jeg ble helt satt ut jeg! Håret mitt har virkelig blitt mye lengre etter at jeg begynte hos Carina.

Hun farger det alltid på en skånsom måte, og passer på at jeg bruker riktige produkter til håret, i tillegg gjør disse tape extensionene veldig lite skade på håret i forhold til andre produsenter- så det er helt amazing!

Nå skal jeg gå og gjøre noen prinsesseplikter – så vi får blogges mer senere! Haha, føler meg seriøst som en prinsesse med det håret her 😃

11 kommentarer

Siste innlegg