Seightseeing i egen by!

I går tok jeg med meg Chloe på en liten rundtur i Sandefjord. Det var siste dagen som var meldt på en liten stund med skikkelig varmt vær, så da kunne jeg ikke bare sitte hjemme, hehe!

Vi tok blant annet en tur til Midtåsen i Sandefjord. Der var det helt sinnsykt fint nå! Siden både Rhododendron og syrin blomstrer nå, var det fullt av blomstring i hele parken, og det var helt magisk å rusle rundt der!

HOW TO: For å komme seg dit plotter man bare inn “Midtåsen selskapslokale”, så kjører man opp til parkeringen cirka 200 meter etter at man har kjørt inn porten. Så er det bare å parkere og følge veien opp. Når du kommer lengre opp er det en park på høyre side, gå inn der og fortsatt til du kommer ned til utsikten.

Om du bor i nærheten av Sandefjord eller skal på ferie i Sandefjord i år, burde du virkelig ta deg turen hit. Utsikten alene er verdt å ta turen for, hehe!

Chloe storkoste seg på tur rundt i parken, og det gjorde virkelig jeg og!

Seightseeing i egen by er virkelig undervurdert! Siden reiseplanene blir lagt et lokk på i år, så er jo det å dra på seightseeing i egen by noe som er genialt. Det kan man jo også gjøre etter jobb i hverdagen også. Sjekk ut steder du aldri har vært på eller som det er lenge siden du har besøkt, og bli kjent med byen din på en helt ny måte!

1 kommentar
  1. Flotte bilder 😊 Vi har virkelig hatt en fin forsmak på sommeren i pinsen, super digg og måtte vi få mange sånne fine sommer dager fremover 🌻🦋

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg