Handlet blomster for 10’000,- kr!

I går var jeg på tidenes shoppingrunde for å handle blomster. Nå tenker sikkert mange av dere: har ikke du mer enn nok blomster nå?? Haha! Fikk til og med snap av en venninne som virkelig lurte på hvor jeg skulle få skvist inn flere blomster.

Forståelig nok, haha! Men på onsdag kveld fikk jeg en mail om at det nå var 70-80% rabatt på massevis av flerårige uteplanter, så da måtte jeg jo ta meg en runde rundt på hagesentrene.

I min egen hage er det jo en del sommerblomster som synger på siste verset, og det er jo ikke altfor lenge til jeg må ta inn alle Dahlia’ene og Fuksia’ene, og da blir det fort litt tomt der ute når alt det er fjernet. Så da må jeg jo fylle opp litt!

Alle plantene jeg kjøpte er selvfølgelig planter som jeg kan ha glede av i mange år, og en liten funfact; visste dere at høsten er den tiden det er best å plante flerårige planter på? Da får de nemlig jevnt med vann siden det regner såpass mye om høsten, og sjansen for å lykkes er større enn om du for eksempel planter i slutten av juni / juli hvor det er glovarmt ute. Også er det jo så fint at mange av plantene jeg kjøpte i går har superfine høstfarger!

Jeg endte opp med å dra innom fire forskjellige plantesteder, og fylte opp bilen så jeg ikke fatter hvordan jeg fikk alt inn. Dere som følger meg på snapchat (@stinablogg) så kanskje hvor mye jeg endte opp med å kjøpe?

Alt sammen fikk jeg for cirka 3000,- men hvis jeg hadde kjøpt det tidligere på sommeren da det ikke var salg ville det kostet cirka 10’000,- kr. Så som dere skjønner, hage er kostbart og det er mye penger å spare på og handle når det er salg!

Skal lage et eget innlegg så dere kan se absolutt alt jeg kjøpte og hvor i hagen det ender opp. Planen min i dag er å få kastet vekk alle slitne sommerblomster og få på plass så mange av de nye blomstene som mulig. Det blir litt av en jobb, så ønsk meg lykke til! Hehe!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg