Reunion med Farmen Kjendis!

I går var det Farmen Kjendis reunion, og det var så gøy å se igjen de gjengen! Både deltagerne, noen fra crewet og Tirill (programlederen) var der, så vi ble en god gjeng! Det var så koselig å se igjen alle! Selv om noen ikke kunne komme da.

Men de som var der, var det helt magisk å se igjen! Jeg har jo ikke sett de på en god stund nå, og Farmen Kjendis føles så lenge ut siden at jeg nesten tenker “var det bare en drøm?”. Hehe!

Var ekstra koselig å se igjen jentene mine! Har vært så bekymret for Triana etter ulykken hun hadde med hesten. Det ble jo skikkelig alvorlig. Heldigvis er hun mer på bena igjen, og det var godt å se!

 

I går fikk vi se en liten teaser med klipp fra sesongen vår. Det var så rart, koselig og magisk å se. Kjente jeg ble litt gråtkvalt da jeg så et klipp av meg sammen med kattene. Savner de små babyene så fælt!

Vi fikk også masse informasjon om tiden fremover. Det er jo så masse som skjer når man er med på et slikt program som dette. Så det blir spennende! Gleder meg skikkelig til det kommer på lufta! Det kommer forresten i januar / februar en gang. Har ikke helt nøyaktig dato, men sier ifra så fort jeg kan dele med dere!

Fine gjengen!

 

Etter middagen dro hele gjengen ut sammen og vi tok noen drinker i Oslo sentrum. Var nesten litt rart å være ute i Oslo igjen. Har jo ikke vært ute på kveldstid i Oslo siden jeg basically bodde her for 3 år siden.

Da jeg skulle gå oppover Karl Johan for å komme meg til hotellet, var det helt mørkt og nesten folketomt i gatene. Så rart! Er jo så vandt med å være her på dagtid når det kryr av mennesker. Var faktisk ganske koselig å rusle rundt i gatene så sent!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg