Slik lager du sunn pumpkin spice latte!

Nå som det er både høst og vi er i Halloween mood, er det jo perfekt for oss basic bitches med en pumpkin spice latte.

Kjøper man det på starbucks er de jo stappfulle av sukker og alt mulig dritt som ikke akkurat er så sunt, så derfor er det bedre å lage sin egen. Det er veldig enkelt, raskt og er selvfølgelig helt uten sukker. Er på dag 84 uten sukker, så da må man lage sin egen sukkerfrie variant.

Dette trenger du:

2 ts sukrin gold

1 ts pumpkin spice kryddermiks

3 dl melk – 1 dl til pisking og 2 til drikken

2 ss gresskarpure

1 espresso

 

Jeg kjøpte ferdig gresskarpure på Meny indre havn her i Sandefjord. Tipper du kan få tak i det på store Meny butikker og steder der det er godt utvalg. Kryddermiksen kjøpte jeg hos en lokal gresskarbonde, men det er sikkert ikke vanskelig å få tak i. Det er også viktig å bruke sukrin gold, og ikke bare vanlig sukrin da vanlig sukrin har en avkjølende følelse, mens sukrin gold er mer rund i smaken.

Gjør dette:

Ha oppi gresskar, sukrin gold, 2 dl melk og krydderet i en kjele. Varm opp og rør underveis. Lag en shot med espresso på kaffemaskinen. Dersom du ikke har kaffemaskin kan du bare lage en veldig sterk shot med vanlig kaffe.

Ha alt oppi koppen du vil drikke av. Varm opp 1 dl med melk i kjelen. Mens det varmes visper du fort så det danner seg skum. Hell skummet over drikken og dryss litt kanel eller krydderblanding på toppen.

Nyt kaffen mens du scroller litt på instagram, leser litt blogger og bare slapper av. PS: den smaker ekstra godt når det regner ute, og du nettopp har kommet inn etter å ha vært ute i regnet, hehe! 🍁🎃

 

 

4 kommentarer
  1. Hei! Bor du i Sandefjord? Siden du hadde kjøpt den gresskarpureen på meny indre havn i Sandefjord? Bor der selv😌

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg