Protein Banan Pannekaker – Oppskrift!

God morgen! Eller, morgen og morgen. Nå er det en noen timer siden jeg stod opp, så “morgen” er det kanskje ikke helt lengre. Men føler det er innafor å skrive “morgen” frem til sånn 11-12 på dagen. Anyways.

I dag startet jeg dagen med litt protein banan pannekaker. Det er dødsgodt, enkelt å lage og sunt! Disse er skikkelig mettende, og gjør at man får jevn og god energi i timesvis etterpå.

Disse er perfekte å lage til frokost, og det tar heller ikke lang tid. Om du har superdårlig tid om morgenen går det eventuelt ann å lage røren kvelden i forveien.

Dette trenger du til cirka 2 porsjoner: 

2 egg

1 dl melk

125 gram cottage cheese

1 ts bakepulver

1,5 dl havregryn

1 banan

Pannekakene er superlette å lage. Bare sleng alle ingrediensene i en blender (sånn du bruker når du lager smoothie) og kjør til røren er helt smooth. Du kan selvfølgelig lage det for hånd også, men da tar det mye lengre tid og du får nok ikke like smooth røre.

Så er det bare å steke små pannekaker i stekepanna, og nyte!

Jeg spiste de sammen med litt gresk yoghurt, blåbær og jordbær. Det er kjempegodt! Da slipper du også å slenge sukker / sirup på pannekakene.. Hehe!

Nå skal jeg slenge på meg treningstøyet og komme meg avgårde. Bilen har stått på verkstedet et par dager, så må få hentet den først. Merket virkelig hvor avhengig jeg er av bilen min, nå som jeg ikke har hatt den. Får jo ikke gjort noen ting utenfor huset jo!

Når bilen er hentet bærer det avgårde rett på trening. I dag skal hele overkroppen trenes, så det blir nice!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg