Planlegger sommeren allerede nå!

Som de fleste av dere vet er jeg over middels glad i blomster og hage. Jeg syns det er så gøy å plante blomster rundt og se de vokse seg større og større, og blomstre igjen og igjen. Det er jo så koselig når å rusle igjennom hagen og se på alle de fine blomstene igjennom hele sommeren.

I fjor fikk jeg gjort masse i hagen. Jeg lagde både grønnsakshage på verandaen, to forskjellige blomstervegger og jeg plantet rundt 30 nye roser rundt i hagen.

Nå har jeg allerede begynt å planlegge hageprosjektene for 2019. I år har jeg lyst til å plante noen rosa trær rundt i hagen, og gjøre det enda mer grønt og frodig overalt. Jeg elsker å titte rundt på Pinterest for både inspirasjon og informasjon. Jeg er jo bare 25 år og har ikke vært hagegal i så mange år at jeg kan alt enda. Så all lærdom tar jeg imot der jeg kan få det! Satt nettopp i telefonen med mamma og spurte henne masse om peoner. Det er jo så fint, og jeg har en gigantisk peonbusk midt i hagen som jeg har lyst på flere av.

Selv om det er masse snø ute nå er det jo bare 2-3 måneder til hagesesongen starter. Så da er det viktig å ha tenkt nøye igjennom alt som skal plantes og gjøres. I fjor gikk jeg til og med så langt at jeg designet hele huset i The Sims for å se hvordan alt kom til å se ut. Kan nok hende jeg fortsetter på den i år.. Hehe!

Er et en ting jeg har lært om hage så er det at du kan få mye ut av liten plass. Om du bor i byen og bare har en liten balkong er det mye du kan gjøre med den så lenge du er kreativ. 

Om du vil se enda flere av hageinnleggene mine kan du gå inn på kategorien “hage” her på bloggen. Der finner du mange innlegg jeg har skrevet om hage som du kan få både info og inspirasjon fra.

Nå kjenner jeg at jeg gleder meg skikkelig til hagesesongen. Håper virkelig det blir fint vær i sommer, for denne sommeren skal nytes! ☀️🌸👩🏻‍🌾

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg