Penger, Fans, Bryllup, Religion, Bekymringer ++ Ukens spørsmål #254

annonse – nelly

Hva er det du bruker aller mest penger til deg selv på?
– Mat og hus kanskje? Det går det veldig mye penger til. Men bortsett fra det bruker jeg en del penger på sminke, klær og andre skjønnhetsprodukter. Ellers går det jo en del penger til bilen. Den tror jeg nesten det går mer penger til enn sminke og klær egentlig.

 

Kan vi lesere sende deg post?
– Ja! Jeg har en postboks sammen med Per Fredrik som dere kan sende post til. Adressen til den er “PB1532 Kilen, 3206 Sandefjord”. Syns det er så koselig når jeg får brev fra dere! Sparer alltid på brev fra dere og legger det i en boks sånn at jeg kan se på iblant 💗

 

Hvordan reagerer venner og familie når noen kommer bort og vil ta et bilde med deg?
– For dem blir det skikkelig mindfuck, siden de ser på meg som “stina” og ikke “stinablogg”. De er så vandt til å være med meg, at de ikke tenker over at jeg har en stor følgerskare på nett. Hehe! Men de syns det bare er hyggelig når folk kommer bort, så det er bare å komme bort og si hei og ta et bilde!

Hvilken øyenfarge har du? Og hvilken skulle du ønske at du hadde?
– Jeg har mørk blå med noen bruke flekker. Da jeg var yngre hadde jeg veldig lyst på brune øyne, og brukte fargelinser veldig mye! Nå derimot elsker jeg fargen jeg har på øynene mine. Det eneste som er kjipt er at jeg generelt har store pupiller, så det ser ut som at jeg nesten har svart øyne med mindre jeg står foran et vindu med masse lys. Haha!

 

Hvor mye penger vil du si du bruker på sminke i måneden?
– På sminke og hudpleie bruker jeg cirka 3000-4000-, kr i måneden. Det er en god del, men jeg liker å kjøpe litt dyrere produkter da de er bedre. Så da blir det fort en del penger som går bort til det.

Siden du ikke er kristen.. skal du gifte deg i kirken? Kommer du til å døpe barna dine?
– Vi skal ikke gifte oss i kirken. Helt siden vi ble sammen sa jeg til Per Fredrik “om vi noensinne gifter oss, skal det ikke være i en kirke”. Så han visste det helt fra starten, og han har alltid syntes at det var helt i orden. Døping er jeg litt usikker på. Jeg vil foretrekke navnfest, men det får vi bare ta når den dagen kommer.

 

Hvor mye kjøpte dere huset for? Og hvor mye brukte dere på å pusse opp osv?
– Selve huset kostet 5’850’000 (inkludert omkostninger). Vi har vel brukt 200’000 cirka på å pusse det opp. For et år siden fikk vi ny prisantyding på huset og da lå den på 6’500’000,- kr.

 

Hva bruker du på brynene dine? De er alltid helt on fleek!
– Hehe, jeg har et produkt som jeg har brukt i flere år og det er mitt ride or die øyebrynsprodukt. Har prøvd masse annet og ingenting funker som dette. Produktet jeg bruker finner du HER.

Hvor mange år har du jobbet som blogger?
– Jeg begynte å blogge i april 2010, og siden 2014 har jeg levd 100% av bloggen.

Hvilken selvbruning bruker du?
– Jeg har prøvd mange forskjellige selvbruninger og kommet frem til en favoritt, som både er ekstremt billig også gir den er dødsfin brunfarge som varer i 5-7 dager. Det beste er at man kun trenger å ha den på i 1-3 timer alt ettersom hvor brun man vil bli. Jeg får alltid sykt gyllen og mørk brunfarge av den, og den er virkelig å anbefale. Har heller aldri blitt skjoldete eller oransj av den slik man ofte kan bli av selvbruning. Du finner selvbruningen jeg bruker HER.

 

Hva savner du mest med å være liten?
– Å ha null bekymringer. Voksenlivet gir mange bekymringer og man er så ansvarlig for alt som skjer i livet. Når jeg var barn tok foreldrene mine av seg alt, og det var så herlig. Dere som er unge nok til at foreldrene deres gjør alt for dere; NYT det.

Hvilke ting vil du gjøre før du får barn?
– Jeg vil reise til Maldivene, Los Angeles og Tokyo. Også vil jeg komme dit i karrieren min der jeg føler at jeg har tid til et barn. Jeg kan jo ikke akkurat ta ut 9 måneder permisjon fra bloggen når jeg får baby. Så jeg må være på et sted der jeg har muligheten til å sjonglere baby og jobb sammen.

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg