På sykehuset med brukket arm

I dag er det en uke siden Per Fredrik var på sykehuset og satt på gips på armen sin. Stakkar, han klarte å brekke den og må gå med gips i sånn 4 uker. Så kjipt!

Så i dag var det check up på sykehuset. Så da kjørte jeg han til sykehuset i Tønsberg, og tok meg en tur på Farmandstredet imens.

Jeg fikk handlet inn siste delen av pynten til Halloweenfesten vi skal ha senere denne måneden, også gikk jeg litt loco på Locco. Haha! Kjøpte en haug med bath bombs.

Må nesten vise dere i et eget innlegg. Herregud de er så fine! Gleder meg til å bruke de!

Da Per Fredrik var ferdig på sykehuset tok vi oss en tur på Kverneriet for en liten lunsj. De har dødsgode burgere der! Har anbefalt det stedet her på bloggen mange ganger, av gode grunner. Hehe!

Siden det er midt i uka droppet jeg pommes frites og spiste ikke brødet oppå burgeren. Syns det er helt greit å skeie ut på lørdagene, men i uka prøver jeg å holde meg noenlunde sunn!

Det er så koselig å sitte på Kverneriet og se ut mot vannet. I dag har det jo regnet sykt mye, og da er det ekstra koselig å sitte inne og bare nyte varmen og kose seg!

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg