Oppskrift: Tapas buffet

Tapas! Dette er uten tvil favorittmaten min 😍 Så på søndag da jeg arrangerte damelunsj med familien, serverte jeg masse deilig tapas. Jeg trodde at det kom til å bli mye jobb å lage alt sammen, men det var overraskende lett.

Så om du har lyst til å teste selv får du oppskriftene her. PS; husk å trykke på bokmerke for å lagre denne posten, så du har den lett tilgjengelig!

🌸 Dette lagde jeg:

– Caprese – Tomater, mozzarella og basilikum

– Lefser – Potetlefser med røkelaks, dill og philadelphia ost

– Ostetallerken – Manchego 9mnd toppet med usaltede cashewnøtter og honning

– Chorizo – Skjær opp chorizo pølser og stek i stekepannen

– Melonspyd – Honningmelon, cantaloupe melon og parmaskinke.

– Patatas bravas – 1 kg nypoteter skjært opp i mindre biter, oljet og krydret med salt og pepper, stekt i ovnen på 200 grader i 25 min til de er møre. Ha over arrabiata pastasaus og litt aioli når det skal serveres.

– Aioli

– Baconsurrede dadler – Snurr bacon rundt dadler (pass på å fjerne steinen først), stikk en pinne mellom og stek i ca 20 min på 180 varmluft.

– Kjøttboller – Finsbråten spanske kjøttboller stekt i pannen og kokt i 10 min med arrabiata pastasaus.

– Focaccia

1 kommentar

    1. Fantastisk tapasbord som de fleste kan greie å ordne uten å stresse unødig..!!
      Takk for oppskriften!
      God førjulstid!!⛄️❄️

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg