I forrige uke fant jeg på en pastagryte med kylling som virkelig har fått mye oppmerksomhet. Det er så mange av dere som har spurt om oppskrift på den! Så nå er det på tide å dele! Denne er dødsgod dagen etterpå også, så lag en ekstra stor porsjon, så slipper du å lage middag dagen etter!
Du trenger:
(til cirka 3 porsjoner)
2 kyllingfileter
120 gram fusillipasta med fullkorn
10 små tomater
1 boks hakkede tomater
100 gram lett creme fraiche
10 gram parmesan
Basilikum
Salt og pepper til smaking
Gjør dette:
Skjær opp kyllingfiletene i små biter, og stek nesten gjennomstekt. Mens kyllingen steker koker du pastaen.
Når kyllingen er nesten gjennomstekt heller du oppi boksen med hakkete tomater, revet parmesan og creme fraiche og rører rundt. La det koke på lav varme til pastaen er ferdigkokt.
Skjær tomatene i to, hakk opp en god neve basilikum. Når pastaen er ferdigkokt er det bare å helle av vannet på den. Ha pastaen, tomatene og basilikum oppi gryten. Rør god rundt og la det småputre i et lite minutt. Smak til med salt og pepper.
Klar til servering!
Håper det smaker!
Mmmm! Det så veldig godt ut! Skal definitivt lages! Digger at du ikke “overdriver” med creme fraiche! Klem! <3
er veldig godt og 😀 klem!