Oppskrift – Kylling-pastagryte!

I forrige uke fant jeg på en pastagryte med kylling som virkelig har fått mye oppmerksomhet. Det er så mange av dere som har spurt om oppskrift på den! Så nå er det på tide å dele! Denne er dødsgod dagen etterpå også, så lag en ekstra stor porsjon, så slipper du å lage middag dagen etter!

Du trenger:
(til cirka 3 porsjoner)

2 kyllingfileter

120 gram fusillipasta med fullkorn

10 små tomater

1 boks hakkede tomater

100 gram lett creme fraiche

10 gram parmesan

Basilikum

Salt og pepper til smaking

Gjør dette:

Skjær opp kyllingfiletene i små biter, og stek nesten gjennomstekt. Mens kyllingen steker koker du pastaen.

Når kyllingen er nesten gjennomstekt heller du oppi boksen med hakkete tomater, revet parmesan og creme fraiche og rører rundt. La det koke på lav varme til pastaen er ferdigkokt.

Skjær tomatene i to, hakk opp en god neve basilikum. Når pastaen er ferdigkokt er det bare å helle av vannet på den. Ha pastaen, tomatene og basilikum oppi gryten. Rør god rundt og la det småputre i et lite minutt. Smak til med salt og pepper.

Klar til servering!

Håper det smaker! 

2 kommentarer
    1. Mmmm! Det så veldig godt ut! Skal definitivt lages! Digger at du ikke “overdriver” med creme fraiche! Klem! <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg