Oppskrift: Grove pizzasnurrer

Jeg elsker grove pizzasnurrer! Det er superlett å lage, og er helt perfekt å fryse ned så man har noe enkelt og sunt å spise når man trenger det. Jeg pleier å lage 2-3x denne oppskriften og fryse ned, og da har jeg masse pizzasnurrer jeg kan ha til lunsj. Love it!

Disse er supergode og her er oppskriften!

Du trenger:

(til 18 pizzasnurrer)

Snurrer:

1/2 pakke gjær

3 dl lettmelk

1 ts salt

1 ss solsikkeolje

220 gram sammalt hvete finmalt

300 gram hvetemel

Fyll:

1 boks tomatpure

200 gram revet norvegia ost

480 gram Gilde grillpølser

1/2 plante basilikum

1 ts oregano krydder

 

Gjør dette: 

1. Smuldre gjæren i en bakebolle. Ha i litt lunken melk og rør ut gjæren.

2. Hell i resten av den lunkne melken, salt og olje.

3. Rør inn sammalt hvete.

4. Tilsett hvetemel og elt deigen så den slipper redskap og bolle.

5. Dekk bakebollen med et håndkle og sett den til å heve på badegulvet. La deigen heve til dobbel størrelse.

6. Elt deigen og trill den til en pølse på ca. 30 cm. Kjevle den ut til et rektangel på ca 30*35 cm.

7. Smør tomatpurren utover pizzadeigen, og ha på alt fyllet.

8. Rull deigen sammen til en fast pølse og del den i 18 like store biter.

9. Fordel pizzasnurrene på to stekeplater og sett de til heving med et håndkle over. De skal heve til ca. dobbel størrelse.

10. Stek pizzasnurrene i ca. 12 minutter på 220 grader.

 

 

 

Håper du fikk lyst til å teste ut disse! 🥰

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg