Operere komplekser? Vixen? Farmen Kjendis? Slutte med YouTube? ++ Ukens spørsmål #269

annonse – nelly, lyko, miinto, stronger

Kan du legge ut mer videoer på YouTube?
– Det kommer flere videoer snart, men jeg er ikke heeelt klar for å gå lage masse videoer der enda. Det er allerede mye jobb å blogge tre ganger om dagen, håndtere alt business bak bloggen, og i tillegg skal jeg prøve å ha et liv ved siden av og trene. Men etterhvert når ting går seg til litt mer skal jeg begynne å poste mer der igjen!

BUKSE – KJØP HER  (25% rabattkode “STINA25”)
SKO – KJØP HER (25% rabattkode “STINA25”)
GENSER – KJØP HER (25% rabattkode “STINA25”)

 

Vil dere at Chloe skal få valper?
– Vi har tenkt på det, og det hadde jo vært utrolig koselig med små tasser ruslende rundt i stua. Herregud hadde sikkert blitt så glad i de at det hadde ikke vært ord for det. Meeen, det er jo ganske stress med valper, og det er jo ikke sånn at man kan reise eller noe som helst når man har valper i hus. Så det blir ikke med det første for å si det sånn.

Deler du alt på bloggen og i sosiale medier, eller er det mye du ikke forteller?
– Prøver å dele så mye som mulig, men det er selvfølgelig mye som ikke kommer på bloggen. Hver gang det er ting som handler om flere enn meg blir jeg veldig skeptisk til å dele. Men jeg deler det jeg ønsker og av livet mitt så godt det lar seg gjøre, hehe!

 

Hvordan holder du håret så fint? Mitt hår blir flokete helt tiden..
– Jeg bruker DENNE (50 % rabatt nå!) oljen fra Bjuwti når håret er fuktig etter vask også lar jeg håret lufttørke. Da blir håret silkemykt og skikkelig glansfullt!

KJOLE –  HER (25% rabattkode “STINA25”)

 

Når skal du være med på tv igjen?
– Det blir når Farmen Kjendis begynner på TV 2. Ikke lenge igjen nå! Gru-gleder meg til å se!

 

 

Om du skulle operert et kompleks, hva ville det vært?
– Ingenting. De eneste tingene jeg ikke er fornøyd med ved kroppen min kan heller trenes, hehe! Er ikke hverken for eller imot operasjoner, men per dags dato er det virkelig ikke noe for meg.

GENSERHER (25% rabattkode “STINA25”)

 

Hvilken highlighter bruker du? 
– Jeg bruker DENNE fra the Balm. Syns den er dødsbra! Også er den skikkelig billig. Akkurat nå er det på salg så da er den ekstra billig.

 

Hva liker du best med Sandefjord?
– Det er faktisk mye! Jeg har blitt så glad i denne byen! Det er først og fremst dødslekkert her om våren / sommeren / høsten. Alltid masse forskjellige lekre strender å dra på, koselige turstier langs havet og generelt er det bare en skikkelig fin by. Elsker også at det ikke blir like kaldt om vinteren som det blir i Hokksund der jeg vokste opp. Vi pleier bare å få litt snø om vinteren, så vi slipper mye stress. Nå er det jo så mildt her at jeg faktisk har holdt på litt ute i hagen i helgen, hehe! Også er det ikke mer enn 1 time og 20 min inn til Oslo dersom jeg skal i jobbmøter eller bare vil oppleve litt mer urbant.

JAKKE – PÅ SALG HER
TIGHTS – HER

 

Hva var den kvisefjerneren du snakket om igjen?
– Det er DENNE fra Mario Badescu. Hver gang jeg får kviser smører jeg bare på et lag over kvisene og sover med det om natten, og dagen etter det som regel kvisen borte. Den funker så bra at Kylie Jenner har anbefalt produktet flere ganger!

 

 

Hvorfor fjernet du navlepiercingen?
– Jeg følte vel egentlig at det var på tide. Både fordi jeg hadde blitt såpass voksen, men også fordi jeg ikke syns det var så “kult” eller hva man skal si, lengre. Så da fjernet jeg den.

JAKKE – HER (25% rabattkode “STINA25”)
GENSERHER (25% rabattkode “STINA25”)
BUKSE – KJØP HER  (25% rabattkode “STINA25”)

 

Skal du på Vixen i år?
– I år er første året på sånn 4 år at jeg faktisk skal dit. Tidligere har jeg ikke giddet fordi jeg ikke føler at de prisene har noe å si. Men i år tenker jeg heller at det kan være gøy å møte igjen venner fra bransjen og bare se på det som en morsom fest! Må bare finne et antrekk da.. Haha. Det er litt struggle.

 

Har du og Per Fredrik hver sitt treningsrom?
– Ja. Det skulle egentlig ikke være sånn, det har bare blitt sånn etterhvert. Det startet med et treningsrom (det som nå er mitt), der har vi tredemølle og diverse utstyr. Men i desember 2018 så fikk Per Fredrik litt nok av å måtte dra å treningsstudio, så han gjorde om det ene studio-rommet sitt til et svært hjemmetreningsstudio med masse utstyr.

Helt uten sammenheng med innlegget , men mener å huske at du fortalte om din foundation som har god dekkevne. Du kunne ikke tilfeldigvis delt den her ?  Hadde satt veldig pris på det 
– Det er snakk om DENNE foundation fra Maybelline. Den er skikkelig billig, også dekker den superbra er dewy og ferdigresultatet blir veldig bra!

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg