Oktober Garden Tour! Slik ser hagen ut nå!

I år har vi virkelig transformert hagen vår, og jeg har laget hagetour i nesten alle månedene denne sesongen: april, juni, juli, august og september. Det har vært så gøy å ta dere med på hele veien, og jeg elsker å lage hage tour’er for dere, så man virkelig kan bla seg igjennom hele hagen med et stort bildedryss. Siden vi er i oktober er det jo på tide med en ny hage tour for denne måneden.

Nå begynner høsten å sette spor i hagen, og sommerblomstene er døde, flere av tomatplantene har tatt kvelden, og rosene begynner å miste bladene sine. Det er også en del bygging rundt tomten enda, så det er ikke like frodig som det er om sommeren. Men høsten har jo sin egen sjarm også, og bladene transformerer seg i alle mulige fine høstfarger, også er det jo så deilig å sitte ute i drivhuset under et pledd med en liten varmeovn.

Så: la oss kjøre en oktober hagetour! Hent frem popcorn og slå dere ned i stolen og kos dere med et langt bildedryss! Tok i bruk dronen denne gangen også, så dere kan se hagen fra fugleperspektiv også!

 

  

Phew, det ble et langt bildedryss. Men jeg må ha massevis av bilder om jeg skal få vist frem hagen skikkelig, hehe! Det er jo så mye forskjellig i hagen som er gøy å vise!

Tenkte jeg skulle lage et innlegg der jeg legger sammen bildene fra alle hage tour’ene fra i år, i GIF’er så dere kan se hvor mye hagen har forvandlet seg. Skal prøve å få ut det innlegget i løpet av uka, så følg med for det!

5 kommentarer
  1. Lekkert!😍👏🏼 Gøy å se og ikke minst hvor mye du har jobbet med Hagen deres siden i våres 👏🏼👏🏼

  2. Helt nydelig hage, mye hardt arbeid bak der ja💪👌
   Satt dere opp drivhuset selv?
   Skikkelig stilig drivhus altså!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg