Nye treningsklær!

annonse – bubbleroom

I dag fikk jeg en pakke i posten med litt nye treningsklær! Jeg er den personen som aldri får nok treningsklær, og jeg elsker å ha masse fint å velge mellom!

Klærne jeg fikk i dag er i duse rosa og gråtoner og jeg elsker de! Best av alt så er de sykt komfortable! Kan ikke fordra treningsklær som er ubehagelige eller for harde i stoffet. Jeg vil ha mykt stoff som er skikkelig stretchy. Disse er uten tvil det! De er også vanlige i størrelsen. Får alltid masse spørsmål om hvordan klær er i størrelsen. Disse kan du bestille den størrelsen du vanligvis bruker.

SPORTSBHHER
TIGHTSHER

Myk hoodie til å ha på til og fra trening, og på trening når du varmer opp og skal gjøre tøyeøvelser når du er ferdig.

HOODIE – HER

Hvor søt er ikke denne tightsen? Elsker mønsteret! Genseren er så myk og deilig at jeg kommer til å bruke den utenom treningen også,  hehe!

TIGHTSHER
GENSERHER
TRENINGSBHHER

Har du kommet igang med treningen i år enda? 💪🏼🌟

4 kommentarer
  1. Du er så nydelig <3 elsker bloggen din! Et spørsmål til neste spørsmålsrunde, hva fikk deg til og starte bloggen? Hvordan startet du, kamera, redigering av bilder osv? Love u

  2. Ja, jeg har prøvd å trene, men jeg har ikke noe motivasjon. Har du kanskje noen tips? Og jeg spiser veldig mye godteri. Jeg vet at det ikke er bra for meg, men jeg spiser det uansett. Og låra mine er så store og jeg griner nesten hver dag, jeg har også ganske mye acne og det værste er at jeg er ekstremt avhengig av godteri. Kan du hjelpe meg?! Er 12 snart 13 btw. love u Stina <33

  3. Elsker nytt treningstøy 😀 Selv har jeg flere sett som jeg ikke har fått brukt enda. Ble syk i slutten av november, akkurat da jeg fikk plaggene i posten, og har hatt influensa hele tre ganger siden! Nå begynner jeg å bli frisk, og jeg gleder meg så sykt til å komme tilbake til treningssenteret og faste rutiner <3 Ha en fin dag, fine du!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg