Nye treningsklær! + 20% Rabatt!

annonse – famme

For litt siden fikk jeg en pakke med masse fine treningsklær! Jeg elsker å ha skikkelig fine og behagelige klær når jeg trener. Kjenner treningsmotivasjonen får et boost når jeg har nye freshe klær. Takler ikke å trene med slitne klær som gjør at jeg føler meg som en dass. Haha!

Uansett – Her er de nye klærne mine! Dere får forresten 20% rabatt – Denne koden gjelder alltid om du bruker “stinablogg-20” når du kommer til kassen hos famme.no. Klikker du på linken får du automatisk 20% rabatt 😃

TOPPHER  /  SHORTSHER

Stoffet på alt det blå er heeeeelt amazing. Har faktisk ikke vært borti noe så komfortabelt og digg, som samtidig ser skikkelig fint ut og sitter bra på kroppen!

TIGHTSHER 

Hvor cute er ikke denne rosa tightsen? Altså, i love it!

TIGHTSHER

Denne tightsen er i samme stoff som det andre blå, og den er like amazing! Virkelig en stor anbefaling!

TIGHTSHER

Denne tightsen er så fin, og den sitter skikkelig bra på kroppen. Elsker at den er høy i livet og har hold-in effekt! Ekstra gøy at den har lomme til telefonen på låret, så man ikke trenger å putte telefonen i bh’en. Hehe!

GENSERHER 

Denne hettegenseren har seriøst det deiligste stoffet på innsiden. Perfekt genser å slenge på til og fra trening, nå som det er så kaldt ute!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg