New in til stua!

annonse – kremmerhuset, nelly

Vet dere hva jeg har sett etter altfor lenge? Nye puter til sofaen! Jeg har sett i utallige butikker, og jeg har ikke funnet noe som jeg føler at passer inn i stua. Jeg har hatt lyst på noe lyst, fint, fresht og som ikke man går lei av.

I går fant jeg det endelig! Jeg var innom Kremmerhuset, og de hadde nettopp fått inn masse nye pynteputer i alle farger og mønstre. Jeg fant endelig noen som passet inn perfekt i stua! Disse var så lekre at jeg byttet ut absolutt alle de gamle putene i sofaen, og freshet opp med helt nye.

ROSA PUTE – HER
BILLEPUTE – HER
GRÅ PUTE – HER
ROSA PUTE MED TEKSTUR – HER
DUN INNLEGGSPUTE – HER
KJOLEN MIN – HER

 

Altså. Sofaen føles nesten som ny nå! Det er utrolig hvor mye det har å si om hvilke puter man har! Putene jeg gikk for er i velur, så de er så deilige og myke! Har også dunputer på innsiden av alle putetrekkene. Syns det blir mye finere for da kan man forme de fint, også er det mye mer behagelig!

Plukket også med meg denne lille posen med godsaker. Slike poser er perfekt å gi når du skal på jentekvelder og middager, som en liten vertinnegave til den du skal til. Det er alltid så koselig å gi en liten ting når man skal til noen! 

ROSA PUTE – HER
BILLEPUTE – HER
GRÅ PUTE – HER
ROSA PUTE MED TEKSTUR – HER
DUN INNLEGGSPUTE – HER
KOPP (KUN 10,- KR) – HER
TE – HER
SERVIETTER – HER
KJOLEN MIN – HER

 

Ah, nå ser det så friskt og fint ut i sofahjørnet! Hele desember og halve november er det jo fullt opp her med julepynt, og når vi tok det vekk føltes det litt tomt og rart ut. Så nå var det deilig å piffe det opp igjen her hjemme, og gjøre det skikkelig fint!

8 kommentarer

Siste innlegg