Nelly new in + 25% Rabattkode!

annonse – nelly

I går fikk jeg en svær pakke fra Nelly med noen dødslekre vårnyheter. Det er en blanding av digge hjemmekontor klær, sommerklær og litt all-year-round klær. Love it!

OPPDATERT 13 APRIL – RABATTKODEN ER IKKE GYLDIG LENGRE, NELLY HAR 20% RABATT PÅ ALT I DAG! + AT DET ER EKSTRA % RABATT PÅ ENKELTE VARER. SE % RABATT PÅ DE FORSKJELLIGE PLAGGENE VED LINKENE.

SKOHER
  SHORTSHER
GENSERHER

20% RABATT PÅ ALT

Altså. Dette er det diggeste kosesettet ever. Supermykt på innsiden, godt og varmt, comfy å ha på, også er det supercute! Perfekt om du har hjemmekontor og vil være komfortabel men også se fin ut!

SKOHER 50% rabatt nå!
COZY SET
HER30% RABATT NÅ!

Superlekkert sett til å ha både på hjemmekontor, når du er ute og gjør ærender og bare generelt når du vil være komfortabel men også se superbra ut!

 

GENSERHER
SOLBRILLERHER
BUKSEHER

20% RABATT PÅ ALT!

Altså. Hvor sjukt kule er ikke disse solbrillene? Kim K in the house! Og toppen er bare så lekker! Elsker at den har mesh nederst!

KJOLEHER
SKO
HER

20% RABATT PÅ ALT!

Dette er virkelig den perfekte kjolen for classy vinkvelder med venniner og date nights!

JAKKEHER  20% rabatt nå!
SKO
HER 40% rabatt nå!
KJOLE
HER20% rabatt nå!

Denne jakken har jeg i sånn 10 forskjellige farger nå, haha! Helt dilla. Passformen er så utrolig fin, den er litt stretchy så den er behagelig, også er den jo rålekker. Føler alltid at den gjør at antrekket ser 10x bedre ut.

Kjolen og skoene gleder jeg meg til å bruke til sommeren! Kjolen er egentlig mye lengre, men siden jeg er så lav liker jeg å brette den opp sånn at jeg ikke ser 1.40 høy ut, hehe!

GENSERHER
BUKSEHER

20% RABATT NÅ!

Apropo å ha samme plagget i flere farger. Nå har jeg denne toppen i både hvit, beige og svart. Hehe! Men den er jo så lekker! Også er den stretchy i stoffet, så den er behagelig og fremhever kroppen på en superlekker måte!

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg