Når vil jeg ha barn? Pris på Gucci vesker? Regulering? #goals – Ukens spørsmål #238

annonse – StinaLashes, nelly, kicks

Bor du på landet eller bygd/by?
– Jeg bor 5 min unna Sandefjord sentrum. I Sandefjord bor det 45’000 mennesker. Så det er jo ikke en bitteliten by akkurat. For min del syns jeg det er helt passe. Da er det stort nok til at man har et flott sentrum med mye å velge mellom, også er det lite nok til at man slipper den storby følelsen. Fikk nok av det da jeg bodde i Oslo for å si det sånn. Hehe!

TOPPHER (70% RABATT NÅ!)
BUKSEHER (80% RABATT NÅ!)

 

Når kan du tenke deg å få barn?
– Jeg har lyst til å bli gift først, også får vi se da. Men jeg begynner jo å bli ganske voksen, i og med at jeg blir 26 år den 5. februar. Så jeg vil ikke vente for lenge.

Hva koster Gucci veskene dine?
– Nå måtte jeg faktisk sjekke kvitteringene, for jeg husket ikke helt. Den rosa betalte jeg 15’100 for og den svarte kjøpte jeg kortholder til så da ble det totalt 12’400,- kr. Ganske mye penger å bruke på vesker, men det er ting som noenlunde holder verdien sin og som jeg kan ha hele livet, og som jeg satt meg store mål jeg måtte nå før jeg kunne kjøpe de.

GENSERHER 

JAKKEHER (50% RABATT NÅ!)

 

Hva gleder du deg mest til, til sommeren?
– Vi holder på med et prosjekt som er hemmelig akkurat nå. Det er noe som skal gjøres her hjemme, men alt er ikke 100% i boks enda, så jeg tørr ikke å si hva det er helt enda. Men om vi får det til blir det mildt sagt #goals

 

Hvem fikser du brynene dine hos? Sykt fine!
– Takk som syns de er fine! De har jeg alltid fikset selv. Har vært veldig heldig hele livet mitt med at jeg alltid har hatt mørke bryn i veldig fin fasong. Men siden jeg var 12 år har jeg formet de, også fyller jeg de inn nå så det blir helt slik jeg vil.

Når kommer vippene fra StinaLashes til salgs?
– De ble lagt ut til salgs 30 januar, så det er noen få dager siden. Det er allerede veldig mange av dere som har klikket hjem mange par med vipper. Så det er veldig gøy! De er jo så sykt fine, og helt utrolig bra kvalitet. Du kan jo bruke de opptil 25 ganger, hvilket er sinnsykt til vipper å være. De er også veganske og ikke testet på dyr!

Du finner vippene HER

Hadde du regulering når du var liten?
– Nei. Jeg har alltid hatt veldig rette tenner, så det var jeg heldig med. Har dog ganske små tenner, men det passer sånn noenlunde til mitt ansikt syns jeg!

 

Du og søsteren din har ikke lik hårfarge. Er det bare sånn eller har en av dere farget håret?
– Jeg har naturlig mørkebrunt hår også farger jeg det bittelitt mørkere. Hun har veldig lyst hår også farger hun det litt lysere. Vi har jo motsatte farger på alt av øyne, hår, hudtone, og helt forskjellige ansiktsform, osv. Så vi ligner ikke så mye. Hehe!

Hvilket rom er du mest fornøyd med i huset?
– Vanskelig å velge! Jeg elsker jo walk in closet mitt. Herreguuud. Er jo veldig jentedrøm å ha et helt eget rom til bare klærne mine. Men så liker jeg også kontoret mitt veldig godt. Også er jo stua blitt veldig fin. Ah, klarer ikke å velge!

KJOLEHER

Hvem er favoritt bloggeren din?
– Oi! Vanskelig spørsmål. Jeg leser de fleste bloggene på topplista som jeg syns er bra. Caroline Berg Eriksen,  Andrea Badendyck, Kristina Andersen, også er det enda flere. Har sikkert glemt en god del, fordi jeg har litt jernteppe nå. Hehe!

Hvilken foundation bruker du ?
– Jeg har en god stund nå brukt en fra Dior. Den er perfekt nå på vinteren  der huden er tørr, og man trenger en foundation som ikke matter helt ned. Den dekker sykt bra, og gir skikkelig sånn photoshop hud. Hehe!

Har også fått sykt mye bedre hud etter at jeg begynte med denne foundation. Har praktisk talt ingen kviser lengre, og omg jeg hadde mange før.. Selve huden min har også blitt mye mindre tørr, og ja, den er bare amazing! Foundation jeg bruker finner du HER og nå er det 20% rabatt på den!

Hva er det beste med å bo i Sandefjord?
– Vanskelig å bare velge en ting. Jeg syns dette er en veldig fin by med perfekt klima, også er det masse fine strender her, folkene her er ekstra hyggelige, også er det perfekt størrelse på stedet.

11 kommentarer

Siste innlegg