Nå skal vi pynte til jul!

Nå er det sikker mange av dere som kommer til å tenke “har det klikka for deg???”. Mens andre kommer til å tenke “yess, det vil jeg også!”. Jeg skal nemlig pynte til jul i dag! Haha!

Jeg vet det er 10 november, og det er litt tidlig. Men det er 2020, korona’en gjør at vi skal holde oss hjemme så mye som mulig, og helt ærlig; etter alt vi har vært igjennom i år tror jeg vi alle trenger en litt ekstra lang juletid. Slik som situasjonen er nå tenker jeg bare; la oss gjøre det beste ut av det.

Så tidligere i dag var Per Fredrik og jeg innom en julebutikk og kom i skikkelig julehumør. Vi fant litt julepynt, hørte på julemusikk og så fort vi kom hjem spiste jeg risgrøt, også hentet vi ned all julepynten fra loftet. Nå er det full julemodus her! Så da er det bare å forberede seg på masse juleglede på bloggen fremover.

Chloe er klar i julegenseren sin, hehe!

Et par julekjoler som jeg hentet ned.. Hehe. Er sikkert 50 stk der. #Blogglife

Så nå skal jeg hive meg rundt og komme igang med julepyntingen. Tviler på at jeg blir ferdig i kveld. For herregud så mye pynt vi har. Glemmer alltid hvor mye det faktisk er.. Men nå får jeg slutte å skravle meg bort her, også får jeg komme igang!

14 kommentarer

Siste innlegg