Nå er all julepynten borte!

I går kveld begynte Per Fredrik og jeg jobben med å rydde bort all julepynten, og i dag ble vi helt ferdige. Det var helt ekstremt mye pynt, så det tok mange timer, men nå er alt oppe på loftet. Nå er det så tomt og rart i stua, og det er helt ekko her, haha!

Grunnen til at vi tok vekk all julepynten i dag er fordi vi har en fast tradisjon om at vi alltid vil våkne opp 1 nyttårsdag og være helt klare for et nytt år.

Er julepynten fortsatt oppe er det fort gjort å fortsatt være i julemodus, og da er det vanskelig å skulle kicke igang alle nyttårsforsettene.

Har vært så koselig å ha alt dette på bordet!

Dette er bare noen av juleplaggene som jeg har. Legger alltid alt opp på loftet så jeg ikke får julestemning året rundt. Tror walk in closet hadde blitt overfylt om jeg skulle hatt alt her inne hele tiden, hehe!

Litt fullt i gangen med pynt for å si det sånn, haha!

Så ja, i dag har jeg brukt mye av dagen på å rydde vekk julepynt. Litt trist, for det er jo så koselig med all pynten. Men litt deilig å ha det helt clean i huset også. Nå er det mye mer på den minimalistiske looken som jeg liker. Selv om jeg må nok ta meg en tur ut og handle litt blomster for å få litt farge her, hehe!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg