Mor-Datter dag!

I går var mamma’en min på besøk hos meg, og vi hadde en skikkelig mor-datter dag! Jeg tok henne med på en skikkelig rundtur i Sandefjord og vi dro blant annet til Vøra stranda. Det er den fineste stranda i Sandefjord (etter min mening), og det var helt nydelig der!

Det var så koselig å ha en hel dag hvor vi bare skravlet sammen om alt mellom himmel og jord, og bare hadde skikkelig kvalitetstid. Jeg har jo alltid hatt et veldig nært forhold til moren min, og vi har alltid kunnet snakke med hverandre om absolutt alt. Noe som alltid har vært veldig bra.

Helt siden jeg var liten har jeg alltid kunnet komme til henne og spørre henne om absolutt alt, og til og med etter at jeg ble godt voksen er det viktig for meg. Håper jeg får et like godt bånd med barna mine den dagen jeg får barn!

I dag har jeg bakt massevis av pizzasnurrer, kanelsnurrer og boller. Haha, jeg skulle egentlig bare bake pizzasnurrer, men når jeg først var igang bakte jeg kanelsnurrer og boller også! Så nå har jeg fylt opp hele fryseren min med masse digg mat som jeg skal kose meg med!

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg