Mitt naturlige hår

På lørdagskvelden fjernet jeg alt tape extensionet mitt. Mitt naturlige hår vokser så utrolig fort om dagen, at det allerede var på tide å heise håret. Det er jo bare 4,5 uke siden sist.

Før i tiden kunne jeg gå sånn 7-8 uker uten problem. Men nå vokser håret mitt altfor fort for det. Kan ikke akkurat klage, det er jo tidenes luksusproblem. Hehe!

Jeg tenkte i alle fall at jeg kunne vise dere hvordan håret mitt ser ut nå. Det har jo faktisk begynt å bli litt langt! Ikke hair extensions langt. Men vanlig menneske langt. Haha! Selv om det ikke er i nærheten av langt nok for meg enda, for å si det sånn..

Det er forresten tynt nederst fordi at da blender håret mitt mye bedre med hair extensionet. Klipper man sitt eget hår rett av blender det sjeldent bra med hair extensions. Så det er noe å tenke på om man skal bruke det!

Nå er jeg i alle fall helt fresh og fin på håret. Det er deilig når jeg skal ned til syden. Den etterveksten jeg hadde nå hadde ikke akkurat vært særlig lekker på feriebilder. Den lyser jo opp i sola. Haha!

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg