Mitt naturlige hår!

annonse – nelly, lyko, luxushair

I dag startet jeg dagen med litt farging av håret mitt hjemme (bruker forresten DENNE hårfargen fra Garnier, den er amazing og ikke minst; superbillig!) også gjøre klar tape extensions til å sette på. Tar alltid av festene selv også setter jeg på nytt lim og ta med til frisør. Syns det er lettest sånn!

GENSERHER
25% RABATT MED KODEN “STINA25”

 

Uansett. Tenkte jeg kunne vise dere en status på hvordan mitt naturlige hår ser ut nå. Det begynner endelig å få litt lengde på seg! Målte det i går og da var det 50-55 cm langt, når jeg målte fra toppen av hodet. Så det begynner å hjelpe!

Det er fortsatt altfor kort og tynt for min del, men det er jo gøy å se at det er fremgang på mitt naturlige hår også!

GENSERHER
25% RABATT MED KODEN “STINA25”

 

Sånn her ser forresten håret ut når jeg skal sette det på. Så fint!

Håret jeg bruker er fra Luxushair – Rabattkoden “STINABLOGG” gir alltid 10% rabatt på alt hos Luxushair!

Aff. Når jeg kom hjem fikk jeg sånn ekkel følelse i kroppen som jeg ikke har klart å bli kvitt. Det gjør at det det blir sånn ubehagelig og vondt i overkroppen, og kjennes ut som en rar angst. Vanskelig å beskrive, haha. Men fikk trent skikkelig hardt nå, og det hjalp faktisk. Så da klarte jeg endelig å komme meg inn her og si hei til dere!

Ukens treningsprogram kommer i morgen. Beklager at det ikke kom i dag, men har rett og slett ikke fått til i dag. Kan ikke alltid klare alt alltid si!

 

11 kommentarer

Siste innlegg