Mine nyttårsforsetter for 2020

Godt nytt år! Plutselig var vi i 2020! Jeg er faktisk veldig klar for et nytt år med blanke ark og ny giv. De fleste av oss setter noen nyttårsforsetter hvert år.

Selv setter jeg alltid nyttårsforsetter også setter jeg mål utover året også. Jeg syns det er veldig viktig og motiverende med mål, og nå tenkte jeg å dele noen av mine nyttårsforsetter med dere!

nyttår

 

Stå opp 06:30 hver dag – Jeg elsker å stå opp tidlig og komme igang med dagen før sola har stått opp. De siste ukene har jeg vært en del syk og har måttet sove lenge, og det har blitt sene kvelder, så døgnrytmen min er helt på jordet. Så de neste dagene må jeg legge meg tidligere og tidligere frem til jeg får stått opp 6:30 med nok søvn.

 

Godteri og junk kun på lørdagskvelden – Jeg har virkelig merket hvor mye det å spise usunt går utover energien, immunforsvaret, selvfølelsen og generelt bare livet mitt. Så fremover blir det mye sunn mat, også en utskeielse på lørdagskvelden!

Step up my photogame – Til jul fikk jeg et nytt proff-kamera av Per Fredrik og nå gleder jeg meg til å lære meg det skikkelig, så jeg kan steppe up photogamet mitt. Jeg har lyst til å bli enda flinkere på og ta skikkelig fine bilder fremover!

 

3-5 Treningsøkter hver uke – Jeg vil bli i superbra form igjen, og fremover blir det 3-5 treningsøkter hver eneste uke. Har treningsrom hjemme, så nå er det ingen unnskyldninger!

 

Ryddig – Jeg merker hvor mye mer stressa jeg blir av å ha det rotete hjemme. Så i 2020 skal jeg bli mye flinkere til å rydde opp med en gang jeg har brukt ting, og være mye mer organisert!

Strukturert blogg – Jeg startet dette allerede i slutten av november, men jeg vil virkelig fortsette med det fremover, og det er å være skikkelig strukturert med bloggen. Nå har jeg brukt dagen i dag på å planlegge blogginnlegg frem til 1 mars (!!). Det var litt av en jobb, og det blir sikkert mange endringer underveis. Men nå har jeg i alle fall planlagt, så jeg ikke ender opp med å kaste bort tid på surring. Hehe!

 

Har også en del businessmål, men de må jeg nesten holde for meg selv. Hehe!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg