Min nyttårsaften!

Wow, så deilig det er å være i det nye året! I går feiret vi nyttårsaften sammen med broren til Per Fredrik, og kona til broren hans, også fetteren dems.

Vi spiste masse god mat, hadde en nyttårsquiz der vi spurte hverandre om ting fra året for å virkelig oppsummere og reflektere over året som har gått. Også spilte vi “hold masken” der det ble veldig mye latter, haha!

Når klokken nærmet seg 00:00 ruslet vi ned til sentrum for å se rakettene. Rebecca hadde fortalt meg at rakettene var sykt fine å se på fra sentrum, så da måtte vi gå ned og se. Det skuffet ikke for å si det sånn! Wow, for et spektakulært rakettshow! Det var så gøy å se!

Jeg må ærlig innrømme at jeg ble litt rørt når vi stod der. Som jeg snakket om i det forrige blogginnlegget, har 2018 vært ganske røft for meg, og det var gledestårer av å gå ut av 2018, og litt vonde tårer av å tenke på alt som har skjedd og hvordan det har vært for meg.

Nå er jeg i alle fall veldig klar for å kicke igang det nye året, og senere i kveld skal dere få se nyttårsforsettene mine – så følg med!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg