Min hårpleie rutine!

annonse – lyko (linkene er affiliate, produkter er kjøpt selv)

Jeg får daglig spørsmål om hvilke produkter jeg bruker for å vaske håret mitt. Siden jeg bruker hair extensions og farger mitt eget hår, er det ekstra viktig at jeg bruker gode produkter som gir mye næring og pleie. Vanlige butikkprodukter (fra typ kiwi) holder virkelig ikke mål om man vil gi riktig næring til håret.

Produktene jeg bruker har ikke for mye protein i seg (hair extensions blir stivt dersom det blir pleiet med for mye protein), og det gir helt perfekt mykhet og glans til håret mitt. Dette er produkter jeg har brukt i flere år, og som jeg kjøper med mine egne penger fordi jeg syns de er såpass bra. Dere har jo sett mitt naturlige hår, og det vokser seg lengre og tykkere hele tiden, mye takket disse produktene!

Rutinen min:

Jeg vasker håret cirka hver 2. til 3. dag, sånn at jeg ikke vasker det så ofte at det blir slitt av det og ofte nok til at jeg ikke går rundt med fett hår.

Når jeg vasker håret mitt bruker jeg shampo kun i hodebunnen, og balsam kun i lengdene. Hårkur bruker jeg cirka hver 3. hårvask. Jeg vasker håret med lunkent vann, også skyller jeg over med iskaldt vann når jeg er ferdig med å skylle ut balsamen. Det lukker skjell-lagene i håret og gjør at håret blir mer glansfullt og mykt.

⚡️ TILBUD!! ⚡️

Nå er det hele 55% rabatt på sjampo-balsam duo HER!

 

Hårkuren er også på 20% rabatt HER

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg