Min 26 års bursdagsfest!

I går hadde jeg en sinnsykt bra bursdagsfeiring! Jeg feiret med masse gode venner og familie, og det ble så koselig! Vi festet til langt på natt, alle sang “gratulerer med dagen” mens vi hadde fyrverkeri på kaka, og det ble så morsomt! Rebecca og jeg hadde lagd fotovegg, og det var så genialt!  

Omg jeg dør av dette bildet! Må jo tulle litt med ballonger! Men det er også litt skummelt. For plutselig står vi der og er gravide alle sammen! Men det er nok noen år til enda, haha! Skummelt hvor ekte det faktisk så ut på meg til å være en ballong. Skvatt nesten litt jeg nå!

Jeg fikk så utrolig mye fint i går! Folk kjenner meg virkelig så godt at jeg blir helt rørt! Fikk masse deilige velvære produkter fra Rituals med både bath bombs og badeskum, ansiktsmasker, masse spennende vinflasker, og Rebecca hadde til og med kjøpt nye skihansker til meg fordi hun hadde lagt merke til at jeg hadde mistet mine. Hun hadde også kjøpt med vin til å ha på innerlomma, så de skal vi ha med på neste skitur. Haha!

Fikk også en skikkelig fin planlegger av svogeren min, så den skal jeg planlegge masse blogginnlegg i. Passet så perfekt å få den nå! Herregud så heldig jeg er!

Prosecco pong er alltid en hit! Alltid gøy med litt drikkekonkurranse! 

Nå har vi nettopp blitt ferdige med å rydde opp etter gårsdagens festligheter, så nå er det bare å slappe av. Kjenner at gårsdagen varte lenge, så det blir deilig å slappe av med en stor kopp te, et langt bad med ansiktsmaske og bathbomb!

I dag er det forresten akkurat 1 år siden Per Fredrik og jeg ble forlovet! Tenk det a! Herregud så fort tiden har gått!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg