Få betalt for å klage!

annonse – meningstorget

Har du noensinne opplevd å få et skikkelig dritt-produkt fra en butikk? Så tørr du enten ikke å klage direkte til butikken, eller så tørr du å si noe men det er på facebooksiden dems, der du kanskje ikke blir hørt og du får ikke akkurat noe igjen for å klage. Vel, hva om jeg kunne fortelle deg at du faktisk kan få betalt for å klage!

Drøssevis av industrier vil faktisk ha dine tilbakemeldinger, både ros og klaging – og det beste; du får betalt for det! Via Meningstorget kan du svare på spørreundersøkelser om reklamer, drikke, mat, politikk og enda mer. Du får betalt i cash som du får utbetalt via Paypal, også kan du få gavekort fra CDON, Dressmann, Zalando, Peppes Pizza og enda flere. Hvor nice er ikke det? Få betalt for å kunne klage!

Det som er enda bedre med Meningstorget, er at du kan gjøre det hvor som helst, og når som helst. Så når du står i køen i matbutikken, du sitter på bussen på vei til jobben eller du bare kjeder deg på en søndag kan du bruke dødtiden på å tjene ekstra penger, som kommer godt med om du er en fattig student eller bare har lyst på ekstra penger til å kjøpe den jeansen du har lyst på eller være et par ekstra dager på sydenferie.

Om du melder deg inn hos Meningstorget kan du også donere til veldedige organsiasjoner. Det er en flott måte å støtte gode formål på! Hvor bra er ikke det?

KLIKK HER FOR Å MELDE DEG INN PÅ MENINGSTORGET!
(18 års aldersgrense for å kunne registrere deg)

Lykke til, og klag i vei!  

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg