Mediestorm fra Farmen Kjendis, Abort, Kviser, Flytte? ++ Ukens spørsmål #273

annonse – lyko, nelly, na-kd

Har du tatt abort? Husker du er veldig for abort, så barer lurer.
– Jeg er veldig heldig med at jeg aldri har trengt å ta abort. Kjenner flere som har gjort det og folk reagerer veldig forskjellig på det. Noen bryr seg ikke og går rett videre, mens andre får seg en psykisk smell. Jeg syns det er viktig at kvinner har valget om å kunne ta abort dersom de ønsker det, og det er noe jeg syns er verdt å kjempe hardt for!

Har du noensinne reklamert for noe du ikke egentlig likte?
– NEI. På de snart ti årene jeg har blogget, har jeg takket nei til så ekstremt mye som jeg kunne fått mye penger for; kasino, kredittkort, slankepiller og produkter jeg ikke har syntes at var bra nok.

Jeg vet det er mange influencere, spesielt de som gjerne har blitt kjente over natten, som takker jeg til raske penger og reklamerer for ting de ikke egentlig liker, fordi de ikke tenker over konsekvensene (tusenvis av fans som ender opp med dritt).

Det var jo massevis av influencere som blogget for en barbermaskin i sommer / høst, t.o.m etter at det kom ut av det var svindel. Jeg ble spurt om å reklamere for samme produktet, før det kom ut i media at det var svindel, og jeg takket nei da jeg etter en god del research skjønte at dette var svindel.

Så om jeg anbefaler noe, da kan du være helt trygg på at det er en bra vare. Jeg reklamerer også for det meste via affiliate (reklamelenker) og da er det ofte produkter jeg har kjøpt selv, som jeg vil anbefale til dere.

 

Hvor mange barn vil du egentlig ha? Og hvilke kjønn?
– Om jeg fikk velge ville jeg hatt to barn, gjerne to jenter. Men så lenge de er friske så er det faktisk ikke sååå viktig hvilket kjønn det er.

 

 

Kunne du tenkt deg å bo ute på landet om det var det perfekte huset?
– Haha, føler nesten det er casen. Eller, jeg bor jo forsåvidt ikke på landet. Men jeg bor jo relativt landlig. Men nei, jeg kunne nok ikke bodd langt uti nowhere, uansett hvor fint huset var. Jeg liker å ha kort vei til byen og ha mennesker rundt meg.

Er du mindre redd for hest nå etter at du har vært på farmen kjendis?
– Nei, overhodet ikke. Siden det har vært i media og er offentlig, kan jeg jo nevne hvordan det gikk med Triana Iglesias. Hun falt av hesten og knakk 5 ribbein og fikk store skader på indre organer. Rart jeg er redd for hest når sånt skjer eller?

 

Hvilken highlighter bruker du? Syns den alltid er så fin og syns godt!
– Jeg har funnet en ny favoritt, og den gir et så utrolig fint resultat! Den er en del av et kontour kit, og hele kitet er skikkelig bra, så det bør dere teste! Det er DENNE highlighteren fra na-kd jeg bruker.

 

Hvordan har du det nå etter alt mediestyret som var rundt Farmen Kjendis?
– Det går mye bedre nå. Det er alltid kjipt når det det stormer, og enda kjipere når det faktisk er en mediestorm på noe som det egentlig ikke burde vært på. Dere som leser bloggen min og følger meg fast vet jo alt sammen, og jeg orker ikke å forklare på nytt igjen. Men uansett, det går som sagt mye bedre nå. Det hjalp å ta noen dager der jeg bare koblet av og trakk meg litt tilbake. Men nå er jeg back on track igjen!

 

Hvor høy er du?
– Jeg er 160 cm, and loving it!

 

Hva var den kvisefjerneren du snakket om igjen?
– Det er DENNE fra Mario Badescu. Hver gang jeg får kviser smører jeg bare på et lag over kvisene og sover med det om natten, og dagen etter det som regel kvisen borte. Den funker så bra at Kylie Jenner har anbefalt produktet flere ganger!

 

Hvilken bh bruker du til stroppløse topper?
– Jeg bruker en sånn stick-on bh. Den dekker kun selve puppen, og ikke oppover skuldrene eller noe bak, så den er genial til topper der man har bare skuldre eller åpen rygg. Vanligvis når man bruker en bh som er uten stropper får man null kløft, uansett hvor store pupper man har. Det er jo så kjedelig! Denne stick-on bhen derimot. Omg, man får sjukt bra kløft av den. Stick-on bh’en sitter forresten sinnsykt godt, så man trenger ikke bekymre seg noe som helst for det. Den jeg bruker finner du HER hos nakd.

KJOLEHER (20% RABATT I DAG!)

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

9 kommentarer
  1. Hvorfor har dere så stort hus når det er bare dere to? Syns det ser heeelt amazing ut, men bare lurer, siden det jo ikke virker som du vil ha veldig stor familie heller

  2. Før så trodde jeg at du var en sånn rosa blogger so tar silikon og alt det, you know. Men etter å ha følgt deg i et halv år ich merker jeg du er ikke sånn jeg trudde. Elsker å lese bloggen din😍😘

  3. I agree with you about the abort issue. When my BFF was young and innocent she trusted this scumbag who said he can not have kids. And when she got pregnant, the guy left her in a flash! It was so horrible for her, but a child at that point would have ruined her life. I remember how she cried… So I always get the creeps when some folks are strictly agains the abort. It’s a heavy thing to bear, but sometimes it’s the only way to go.

  4. Helt enig med deg ang abort, det er viktig at alle kvinner har det valget selv. Og det skal alltid være slik. Kvinner i dag bestemmer over sin egen kropp og sitt eget liv punktum. Du ser også helt skjønn ut, din makeup er så frisk og pen. Det samme er håret ditt😍

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg