Langt utenfor min komfortsone

For en uke siden fikk jeg et veldig spennende tilbud om å være med på noe som er helt utenfor min komfortsone. Jeg var i møte i Oslo og snakket med folkene om det, og har den siste uken vært så ekstremt mye frem og tilbake på om jeg skulle takke ja eller nei.

Jeg kan dessverre ikke røpe hva tilbudet var, men det innebar at jeg måtte være borte fra bloggen og livet mitt en god stund, og som sagt; det var helt utenfor min komfortsone.  På mange måter hadde jeg lyst til å takke ja, for det kunne vært spennende, men så var det også mye inne i meg som sa “hell no”.

På onsdag var jeg hos foreldrene mine for å snakke om tilbudet jeg hadde fått. Moren min og jeg har jo hatt et veldig godt forhold i alle år, og hun skjønner meg ekstremt godt og kan relatere mye til hvordan ting er. Etter å ha snakket mye om det kom vi frem til at jeg skulle takke nei.

Å legge vekk bloggen, teste ut psyken min såpass mye og gå ekstremt langt utenfor hva jeg er komfortabel med er rett og slett ikke noe jeg ønsker. Spesielt siden jeg har vært såpass langt nede psykisk en stund nå, og nå begynner jeg endelig å bli frisk igjen. Så ja, det var en “kort” forklaring på hvorfor jeg har blogget så lite den siste uken. Hodet mitt har rett og slett vært på en helt annen plass.

    

Uansett. I går var jeg i Oslo en tur for noen møter, det ene var med en affiliate annonsør som jeg jobber mye med. Vi tok en lunsj på BA3 på Frogner, og ble bedre kjent. Så koselig å bli bedre kjent med jentene jeg jobber med så mye! Man ender jo ofte opp med å bare snakke på mail, så da er det hyggelig å bli kjent og brainstorme masse idéer på jobbfronten.

BA3 som var stedet vi spiste på, er jo helt nytt så jeg har ikke rukket å være der før nå. Men herregud for et instagram sted. Jeg glemte helt å ta bilder i restauranten, men jeg fikk knipset noen selfies nede på doen. Altså, så utrolig lekkert! Snakker vi nytt stamsted i Oslo?

 

 

0 kommentarer

Siste innlegg