Korona-vennlig jentekveld!

I går kveld var jeg på vinkveld hos Sofie sammen med Rebecca, og det var så koselig! Sofie hadde laget korona-vennlige oste-tallerkener, så vi fikk én hver, og plassert oss så vi satt med veldig god avstand til hverandre. Skikkelig 2020 jentekveld, hehe!

Sofie hadde pyntet til jul og det var så julestemning der. Bare se på det lekre juletreet!

Sofie er forresten min svigerkusine. Vet ikke om det er et ord i Norge? Men i USA sier de jo cousin in law, så da kan man jo si svigerkusine? Er jo så tungvint å si “hun som er sammen med fetteren til Per Fredrik”, hehe!

Vi ble sittende og drikke vin og skravle til langt ut på natt. Føler dette er venninner jeg virkelig kan snakke med om alt mulig, og selv om de har barn så er vi fortsatt så like på så mange ting og hvor vi er i livet. Så det er jo veldig gøy!

Er så gull med slike jentekvelder som dette! Er glad det fortsatt er mulig å være sosial selv om vi er midt i en pandemi. Så lenge man følger restriksjonene selvfølgelig. Jeg er jo veldig nøye med de, og prøver alt jeg kan å unngå smitte.

I kveld skulle jeg jo egentlig vært på julebord med jentegjengen i Drammen, men det droppet jeg på grunn av korona. Det er så mye mer smitte i Drammen enn i Sandefjord (194 per 100k vs 15 per 100k smittet siste 14 dager), og det er ikke like lett å sitte med god avstand når man sitter på restaurant (selv om man sitter med avstand til de andre gjestene). Så jeg turte rett og slett ikke å ta sjansen. Har mye mer lyst til å gjøre sosiale ting der vi virkelig kan holde god avstand enn å ta sjanser. Så får vi bare krysse fingrene for at verden snart blir normal igjen, så vi alle kan være med hverandre!

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg