Hjemmekontor i drivhus!??

Nå som høsten er her, og det har blitt kjøligere ute, er man kanskje ikke like mye utendørs. Selv har jeg hatt mye utekontor på verandaen i sommer, men det er jo altfor kaldt å sitte der ute nå. Det som derimot endelig funker, er å sitte i drivhuset!

De siste dagene har jeg hatt en del utekontor i drivhuset, og det er så koselig! Det blir jo mye varmere der på dagen enn utendørs, og med en god genser og noen uggs er det perfekt å sitte der ute nå! Jeg har jo også lagt inn strøm i drivhuset, så når kvelden kommer og det blir litt kaldere er det bare å plugge i en liten varmeovn. Perfekt!

Funfact; Chloe elsker å være i drivhuset. Hver gang jeg sier til henne “skal ut i huset” piler hun rett ut til drivhuset, hehe!

Disse bildene tok jeg for et par dager siden når jeg hadde utekontor i drivuset. I går gjorde jeg en stor endring i drivhuset som dere så en liten sneakpeak av på snapchat. Det har blitt så fint der inne nå! Også er det perfekt for sene filmkvelder under pledd med Per Fredrik. Så koselig! Skal knipse bilder av det så fort jeg rekker, så dere kan se!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg