Klar for pressedag med Farmen Kjendis!

annonse – gucci, nelly

I dag er det pressedag med Farmen Kjendis. Jeg kjenner at jeg gru-gleder meg skikkelig. Det blir nok ganske spennende å møte pressen og snakke om oppholdet. Man vet jo aldri hva slags spørsmål de stiller, og jeg har jo brent meg skikkelig en gang på pressedag med Bloggerne, da en av journalistene var gikk laaaaangt over streken. Så ja, jeg må ærlig innrømme at jeg er litt nervøs.

Men det blir gøy å se igjen de andre deltagerne. Er altfor lenge siden jeg har sett hele gjengen! Vi skal starte dagen med å se episode 1. Så det blir spennende. Jeg var jo så sulten og dårlig der inne, så jeg gruer meg litt til å se tilbake på det.

Også blir jeg sikkert veldig rørt når jeg ser igjen kattepusene. Ble så sinnsykt glad i den ene. De var jo så nydelige! Om ikke det var for at Per Fredrik er allergisk og Chloe hater katter, hadde jeg virkelig prøvd å få adoptert den lille tassen!

VESKE – GUCCI, HER
BUKSEHER
BLUSEHER
SKOHER

 

Her er i alle fall dagens antrekk. Følte at seriøst ingenting funket å ha å seg i dag, så endte opp med noe clean og som så greit nok ut, haha!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg