Kjæreste på reise og familie

Nå kommer snart Per Fredrik hjem fra Canada. Han dro søndag kveld, og nå er det bare en time til han kommer hjem. Herregud som jeg har savnet han! Det har vært så tomt og rart å være hjemme alene uten han.

Fra onsdag til torsdag sov jeg over hos foreldrene mine. Mamma og jeg tok med niesene mine på en skogstur, og det var så koselig! Mamma visste om en sti i skogen oppe ved dem som var skikkelig fin!

Det var jo skikkelig sol også, så da passet det perfekt med en skogstur. Er jo så mye regn om dagen, så når solen først titter frem må den utnyttes til det fulle!

Chloe var selvfølgelig med på tur! Niesene mine elsker å kose med henne, og syns det er så stas hver gang hun er med. Hun eldste av de to fikk leie Chloe nesten hele turen, og da ble begge så glade. Hehe!

Ah, tenk å ha hytte her da! Så idyllisk! Det er jo bare 1,5 time hjemmefra der jeg bor, så det er liksom ikke krise langt unna. Også er det bare 15 min unna foreldrene mine. Det er en liten hyttedrøm!

Selv om mamma sa at de fleste aldri selger hytter her, og de bare går i arv. Men det kan hende jeg har flaks en gang i fremtiden, når den tid kommer!

Når vi kom tilbake var det gresskartid. Jeg hadde kjøpt med gresskar og printet ut templates til niesene mine, og de ble helt i ekstase! Jeg får ikke sett de så ofte, så da gjelder det å gjøre mest ut av den tiden vi har sammen!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg