Lag din egen – Jordbær leppeskrubb!

Annonse – Nelly

Å lage sin egen leppeskrubb er både enkelt, gøy og mye billigere enn du man kjøper på butikken. Du kan få tak i endeløst med smaker- og fargekombinasjoner, og det er bare fantasien som setter grenser. Her er hvordan du kan lage en jordbær leppeskrubb!

KJOLEHER

🍓 1 ts kokosolje (for pleie)

🍓 2 ss sukker (for skrubb)

🍓 Noen dråper jordbær-essens (for smak) (kjøp HER)

🍓 Rød konditorfarge (for morro skyld) (kjøp HER)

 

Bland alt det våte sammen først. Deretter blander du i sukkeret til det får perfekt konsistens. Oppbevar i et lufttett beger i kjøleskapet for best holdbarhet.

Bruk leppeskrubben 1-2 ganger i uken, alt ettersom.

KJOLEHER

 

Håper den faller i smak! Har masse gode og enkle oppskrifter på lager, så følg med om du vil ha mer inspirasjon!

8 kommentarer
  1. Hei Stina .nå skal du få en konstruktiv tilbake melding fordi jeg ønsker at bloggen din kan bli bedre . : du legger ut veldig mye av det samme ,f eks oppskrift på leppeskrubb ,3,4 forskjellige oppskrifter i løpet av en måneds tid .
   Synes innleggene dine er lite varierte ,blir mye sv det samme og overskrifter .
   På spørsmål rundene er det flere spm du svarer på som har gått på repeat ,dvs du har svart flere ganger på eksakt samme spørsmål på kort tid .tror heller du skal fokusere litt på å ha mindre innlegg men med høyere kvalitet .det er også mye med bloggen din som er bra ,så ønsker bare å gjøre deg oppmerksom på hva som kan bli bedre 😊slik at jeg kan fortsette å lese bloggen din ,klem fra en ærlig sjel

  2. Hei, jeg er gutt 16 og vurderer å kjøpe Call of Duty: Modern Warfare. Jeg er i en ganske god økonomisk tilstand men lurer på om spillet virkelig er verdt 650kroner? HMU!

   1. Hei, jente 16. Hvis jeg skal være helt ærlig så syns jeg ikke at det er verdt 650kr. Spillet er veldig bra..bare ikke verdt så mye..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg