Jentetur til Kristiansand!

For litt siden var jeg på jentetur i Kristiansand. Camilla fylte 29 år og hadde invitert alle oss Drammensjentene nedover for å feire. Jeg bor jo bare 2,5 time unna så jeg kjørte ned lørdagsmorgen.

Det var litt seigt, for dagen før hadde jeg vært i 30 årslag til Susanne i Hokksund. Var ikke hjemme før i 02 tiden, haha. Men det gikk greit til tross!

Når jeg kom frem spiste vi en deilig lunsj i sentrum. Jeg velger alltid blåskjell om jeg kan, og disse var så gode! Etter en liten lunsj tok vi oss en liten rusletur i sentrum for litt seightseeing. Jeg har vært i sentrum et par ganger før bare, men jeg visste at det var fint nede ved brygga, så vi gikk ned dit. Der var det så koselig!

 

Etter et par timer sjekket vi inn på hotellet og fikk freshet oss opp og gjort oss klare for kvelden. Siden jeg var midt imellom eggløsning og mensen holdt jeg meg unna alkohol. Så jeg kjørte hele gjengen hjem til Camilla. Der hadde hun laget masse deilig grillmat og tidenes diggeste kake!

Hele jentegjengen!

Det  var så fint i solnedgangen så jeg måtte kjøre full photoshoot med Trine, hehe! Jakken har jeg forresten strikket selv. Oppskrift på den kommer snart!

Utover kvelden tok vi turen ned til sentrum på skybar. Der fikk vi virkelig litt av en utsikt! Også hadde de dødsgode mocktails!

Dagen etter fikk vi en full seightseeing tur rundt i sentrum av Camilla. Herregud så fint det er i Kristiansand!

Bystranda

 

Alt i alt ble det en utrolig koselig tur, og det var skikkelig koselig å se igjen Camilla. Vi har allerede snakket om å ta en tur til ned i sommer, men da blir det nok fredag-søndag så vi rekker å gjøre enda mer gøy!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg