Jeg har bursdag! + Tanker om fremtiden!

Uæh, dette føles rart å skrive. Jeg har bursdag i dag og har blitt hele 28 år! Altså, hvor voksent er ikke det? På den ene siden får jeg litt panikk av å bli eldre. Fordi jeg blir jo eldre. Men på den andre siden ville jeg aldri blitt hverken 10, 15, 20 eller 25 år igjen. Jeg er så glad for hvor jeg er i livet mitt. Livet har jo bare blitt bedre og bedre desto eldre jeg har blitt.

Jeg har virkelig lyst til at 28 skal bli den alderen der jeg ble den versjonen av meg selv som jeg aspirerer mot å bli. Den jenta som står opp tidlig, trener hver eneste dag, legger ut tre blogginlegg hver eneste dag, er frisk psykisk og fysisk, og generelt bare står på og får til ting i livet.

Etter 2,5 år med angst og depresjoner, som jeg endelig ble frisk fra i høst, merker jeg at jeg har så utrolig lyst til å kicke igang livet igjen. Jeg vil reise, bygge karriere og få til ting. Ikke bare ligge inne på et mørkt rom og visne bort.

Det er tid for meg å blomstre igjen og komme meg ut av skallet mitt. Det er jo ikke akkurat superlett nå som vi er midt i en pandemi. Å reise rundt i verden er jo totalt uaktuelt nå. Men jeg nekter å la en pandemi stoppe meg fra å stå på og jobbe hardt med ting i livet.

I dag skinner solen, jeg er frisk psykisk og fysisk, og det er ikke lenge igjen til våren kommer. Perfekt tidspunkt til å starte litt på nytt. Så, de neste 365 dagene skal jeg jobbe beinhardt med å bli den aller beste versjonen av meg selv! Dette blir gøy!

 

14 kommentarer

Siste innlegg