Gruer meg til dagens Farmen Kjendis episode..

I dag sendes en episode av Farmen Kjendis som jeg virkelig gruer meg til å se. I skrivende øyeblikk sendes den på TV2. Jeg skal se den senere i kveld når Per Fredrik er ferdig med å jobbe. Helt ærlig så gruer jeg meg til å se den fordi jeg vet hvor jævlig jeg hadde det inne på gården, og jeg gruer meg til å bli dratt tilbake dit følelsesmessig.

Jeg hadde jo begynt på sterke medisiner bare et par uker før jeg gikk inn på gården, og de medisinene gjorde oppholdet mitt så sykt mye verre enn det burde blitt. Jeg slet skikkelig med å få i meg mat FØR jeg gikk inn på gården, og jeg burde ærlig ikke gått inn på gården mens jeg var på de medisinene. Men jeg fikk bare 20 minutter til å bestemme meg om jeg skulle hoppe i det eller ikke, og jeg tenkte bare “fuck it, det får briste eller bære”. Og for å si det sånn; det bristet..

foto: alex iversen

Jeg klarte ikke å få i meg noe som helst av mat, og til og med ting som jeg spiser nå, var helt uaktuelt der inne. Jeg hadde allerede blitt så syk og dårlig av å ikke spise, og når man kombinerer det med medisiner som fucker opp matlysten og gjør deg kvalm blir bare ting ille.

Jeg ender sikkert opp med å se ut som en sutrende rosablogger som nekter å spise potet, og jeg skjønner om folk sitter igjen med det inntrykket. Jeg hadde sikkert tenkt akkurat det samme. Men det er så mye mer til historien som man ikke ser.

foto: alex iversen

 

Én ting man ikke ser på den første episoden (der det ser ut som at jeg ligger og snorker til 15 på dagen..) er at man blir vekket typ 04 om morgenen av kamera crewet, for da starter dagen, og for meg som hadde sovet 3-4 timer natta før fordi jeg kom på hotellet og pakket med crewet til 03:30 på natta og som kastet opp 3 ganger i helikopteret, var jeg nødt til å sove et par timer ekstra. Så jeg tipper at jeg stod opp sånn 07 om morgenen, ikke 15:00 som det ble fremstilt.

Men herregud folkens. Dette er TV. Det er laget for underholdning. Det er laget for at man skal snakke om det, fantasere og spekulere i ting, og ikke minst; for å lage seertall for TV2.

Jeg syns det er fantastisk at jeg fikk være med på farmen kjendis, og selv om det ikke ble heeeelt slik jeg hadde sett for meg, så fikk jeg lære og oppleve mye i løpet av oppholdet mitt og jeg er så glad for at jeg ble med!

 

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg