Jeg er helt sjokkert!

annonse – StinaLashes

Wow folkens, jeg er helt sjokkert jeg! For en respons det har vært etter at jeg i går kveld fortalte dere at jeg har laget StinaLashes. Det er så koselig å høre all den gode responsen fra dere! Så utrolig hyggelig å se at så mange er støttende, og hjelper meg å bygge opp dette.

Dette er jo noe vi skal bygge opp sammen, og jeg er så spent på hvor stort dette kan bli. Hvem vet, kanskje det ender opp med å bli et gigantisk sminkemerke med vipper, leppestifter, highlighter og øyeskygger? Det hadde vært helt amazing!

Nå gleder jeg meg så utrolig mye til de blir til salgs 30.01.19 klokken 18:00 (merk det av i kalenderen!). Da kommer jeg nok til å stå der med puls på 250. Hehe!

Dette er jo noe jeg gjør 100% på egenhånd, så det er jo ganske skummelt. Som regel når bloggere lager produkter er det i samarbeid med merker som allerede er store, eller som gjør all jobben for de.

Jeg skjønner jo hvorfor, for det er mye jobb og investeringer i å gjøre ting selv. Men jeg er grunder at heart, så det å gjøre det på egenhånd er noe som nesten er en selvfølge for meg!  

Det kiler seriøst konstant i magen min i dag. Haha! Dette er noe jeg virkelig har drømt om så lenge, og som endelig blir virkelighet.

Følg gjerne stinalashes på INSTAGRAM og FACEBOOK, og husk å abonnere på StinaLashes HER for 15% rabatt under lanseringen.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg